maandag, oktober 26, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / OPERA2DAY: figuranten gezocht!
OPERA2DAY: figuranten gezocht!

OPERA2DAY: figuranten gezocht!

In oktober en november toert Mariken in de tuin der lusten van OPERA2DAY langs de Nederlandse theaters. 500 jaar na het verschijnen van dit mirakelspel in boekvorm, onder de titel Mariken van Niemeghen, maakt OPERA2DAY een nieuwe opera over dit meisje ‘dat zeven jaar met de duivel leefde’. Het wordt een co-productie met het Nationale Toneel en Cappella Amsterdam, met in de hoofdrol Gouden Kalf winnares Hannah Hoekstra en met muziek van Calliope Tsoupaki. Uitgevoerd door Asko|Schönberg en het Tetraktys Ensemble.

OPERA2DAY zoekt meisjes (13-20 jaar) en mannen (18-99 jaar) die willen figureren in een aantal belangrijke scènes in de voorstelling. We willen in ieder stad samenwerken met lokale amateuracteurs en –actrices. Dus wil je graag op het podium van de schouwburg bij jou in de buurt staan, grijp dan nu je kans!

De figuranten hebben geen tekst, maar zijn fysiek aanwezig en voeren een aantal handelingen uit.

Er zijn voorstellingen in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Schiedam, Tilburg en Zwolle.

Er wordt voorafgaand aan de voorstelling één keer gerepeteerd.

Je hoeft geen gevierd acteur/actrice te zijn, maar je moet wel enige podiumervaring hebben. Daar-naast is het belangrijk dat je fysieke conditie in orde is. Voor de meisjes hebben we kostuums beschikbaar in maat 34, 36, 38 en 40. Voor de mannen zijn er kostuums in maat 48, 50, 52 en 54.

Aanmelden?

Stuur een mail naar Mieke van der Ven via: meedoen@opera2day.nl. Vermeld in je e-mail:

  • de datum en plaats van de voorstelling waaraan je wilt meedoen (zie website)
  • je voor- en achternaam
  • je leeftijd
  • je e-mailadres en mobiele telefoonnummer (en indien je minderjarig bent, ook die van je ouders)
  • je kledingmaat

Kijk voor meer informatie en de voorstellings- en repetitiedata op www.opera2day.nl.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top