dinsdag, oktober 19, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Opleiding tot erkend Familie Mediator
Opleiding tot erkend Familie Mediator

Opleiding tot erkend Familie Mediator

  • Nederland
  • Op maandag 3 november a.s. start het Familie Mediation Centrum (FMC) weer met haar opleiding tot erkend Familie Mediator. De opleiding is geaccrediteerd door de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Deelname aan en afronding van de opleiding zorgt voor de aantekening ‘accreditatie familiemediation’ en levert 48 PE-punten op.
  • FMC
  • Familie Mediation Centrum
  • http://www.familiemediationcentrum.nl
  • info@familiemediationcentrum.nl
  • Meer informatie: Familie Mediation Centrum Yvonne Floor | Ad van de Ende Langelermaatweg 119 7553 JG Hengelo Tel. +31 (0)74 74 72 221 E-mail info@familiemediationcentrum.nl Internet www.familiemediationcentrum.nl Op maandag 3 november a.s. start het Familie Mediation Centrum (FMC) weer met haar opleiding tot erkend Familie Mediator. De opleiding is geaccrediteerd door de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Deelname aan en afronding van de opleiding zorgt voor de aantekening ‘accreditatie familiemediation’ en levert 48 PE-punten op.
  • Opleiding tot erkend Familie Mediator (03112014)

Op www.familiemediationcentrum.nl staat alle informatie en een inschrijfformulier.

De opleiding is bedoeld voor iedereen die de basisopleiding tot mediator heeft gevolgd en zich wil specialiseren op het gebied van Familie Mediation. De inhoud van de opleiding is ook van waarde voor personen die actief zijn in het onderwijs, de zorg en bij justitie.

Het programma leidt de deelnemer door het proces van een relatiescheiding in al zijn facetten en zorgt voor een goede basis als startende Familie Mediator. Na afronding van de opleiding is de deelnemer in staat om mensen, die nauw aan elkaar verbonden zijn en tot een nieuw evenwicht in de onderlinge verhoudingen willen komen, op een heldere, zorgvuldige en menselijke wijze te begeleiden.

De opleiding bestaat uit 4 blokken van respectievelijk 4, 5, 5 en 2 aaneengesloten dagdelen. Deze invulling in combinatie met de overnachtingen op de sfeervolle opleidingslocatie ‘De Uitkijk’ in Hellendoorn zorgen voor focus bij en dynamiek tussen de deelnemers en trainers.

Deelname aan onze opleiding tot erkend Familie Mediator kost € 3.250,00 (ex. BTW).

Voor dit bedrag ontvangt de deelnemer:

-  7-daagse opleiding
-  Benodigd lesmateriaal
-  Verblijf en overnachtingen in hotel-restaurant****
-  Koffie/thee
-  Maaltijden, dranken & snacks

Over FMC

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top