zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Oplossing voor energiebeheer is cruciaal voor organisaties die actief zijn op verschillende locaties
Oplossing voor energiebeheer is cruciaal voor organisaties die actief zijn op verschillende locaties

Oplossing voor energiebeheer is cruciaal voor organisaties die actief zijn op verschillende locaties

  • Nederland
  • Voor organisaties die actief zijn op verschillende locaties, kan de zoektocht naar oplossingen voor energieverbruik en beheer heel moeilijk blijken.
  • 129544_Vodafone-MDM12-1
  • Vodafone Global Enterprise Ltd.
  • lia.banton@vodafone.com
  • Hello, My client requests to include the hyperlinked URL in the final paragraph of the article. Many thanks. Voor organisaties die actief zijn op verschillende locaties, kan de zoektocht naar oplossingen voor energieverbruik en beheer heel moeilijk blijken.

Elk systeem dat stroom gebruikt, kan slechts enkele honderden watts verbruiken, maar gedurende een jaar en verspreid over verschillende locaties, kan deze energierekening echter flink oplopen.

Vodafone ondersteunt bedrijven bij het monitoren van hun energie-efficiëntie op een gedetailleerd niveau in realtime. Hiervoor gebruiken ze de nieuwe oplossing voor energiebeheer, Energy Data Management (EDM). EDM is nuttig voor retailbedrijven, fabrikanten, de publieke sector en voor organisaties met vele energieleveranciers, voor verschillende soorten contracten en rekeningen.

Onlangs introduceerde Vodafone een white paper met zijn EDM-oplossing als een machine-to-machine (M2M) oplossing. Deze levert cruciale informatie op waardoor bedrijfleiders betere beslissingen kunnen maken over het energie-efficiëntiebeleid, bedrijfsprocessen en technologie.

Vodafone heeft zijn energieverbruik gedurende 10 jaar gemonitord en slimme meters gemonteerd in 40.000 basisstations. Het bedrijf is ook begonnen om de oplossing toe te passen in grote kantoren en andere locaties die grote energieverbruikers zijn.

Ongeveer 60% van Vodafone’s energieverbruik was verspreid over meer dan 230.000 basisstations, 25% over datacenters en 15% over kantoren en retail locaties.

Voor meer informatie over Vodafone’s oplossing voor energiebeheer kunt u de gratis white paper hier downloaden.

Over eNewsPR

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top