dinsdag, september 25, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Crisis / Opluchting na vrijlaten Nederlandse gegijzelden in Jemen
Opluchting na vrijlaten Nederlandse gegijzelden in Jemen

Opluchting na vrijlaten Nederlandse gegijzelden in Jemen

  • Internationale
  • Minister Timmermans (Buitenlandse Zaken) is buitengewoon blij en opgelucht dat de in Jemen ontvoerde Judith Spiegel en Boudewijn Berendsen zijn vrijgelaten. Na zes maanden in Jemen gegijzeld te zijn, zijn zij afgelopen weekend vrijgekomen.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2013/12/10/opluchting-na-vrijlaten-nederlandse-gegijzelden-in-jemen.html

Beiden maken het naar omstandigheden goed. Ze zijn opgevangen door de Nederlandse ambassade in Sanaa. Minister Timmermans verwacht dat beiden snel met hun families worden herenigd: ‘Dit is geweldig nieuws. Allereerst natuurlijk voor Judith en Boudewijn zelf en daarnaast voor hun families en dierbaren.’ De minister heeft gebeld met Judith en Boudewijn. Ook heeft hij met hun familie gesproken over de goede afloop.

Nederland heeft de Jemenitische autoriteiten steeds gewezen op hun verantwoordelijkheid voor een veilige en ongedeerde terugkeer van de gijzelaars. De Nederlandse ambassadeur in Jemen heeft de erkentelijkheid van de Nederlandse regering overgebracht aan de Jemenitische autoriteiten voor hun rol.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top