vrijdag, december 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / Opname van de stad Groninger Taekwondo expert Henk Meijer in de Taekwondo Hall of Fame Ceremony .
Opname van de stad Groninger Taekwondo expert Henk Meijer in de Taekwondo Hall of Fame Ceremony .

Opname van de stad Groninger Taekwondo expert Henk Meijer in de Taekwondo Hall of Fame Ceremony .

  • Nederland
  • Betreft: Groninger Taekwondo grootheid Henk Meijer opgenomen in Taekwondo HALL of FAME. De bekende Groninger Taekwondo expert Henk Meijer is uitgenodigd om op Vrijdag 18 Oktober a.s. aanwezig te zijn in het South Point Hotel and Casino in Las Vegas, USA om officieel opgenomen te worden in het Taekwondo Hall of Fame. Meijer heeft deze opname in het Taekwondo Hall of Fame te danken aan zijn WERELDKAMPIOENSCHAP van 1985 in Seoul, Korea waar hij als eerste niet Koreaan de Wereldtitel wist te veroveren in het moederland van het Taekwondo.
  • ipad 380
  • Henk Meijer Taekwondo School
  • henkmeijertkd.nl
  • henkmeijertkd@gmail.com
  • Betreft: Groninger Taekwondo grootheid Henk Meijer opgenomen in Taekwondo HALL of FAME. Na zijn Topsport carrière, die hij afsloot met deelname aan de Olympische Spelen van 1988 in Seoul, was hij Taekwondo Bondscoach van Nederland (1990-1994 en 1997 – 2005) , Frankrijk (2005-2009) en Griekenland (2010-2012). In deze hoedanigheid was hij actief op Olympische Spelen van Sydney 2000 en Athene 2004 als Coach. Meijer verdient de award ook mede doordat hij in meer dan 30 landen over de hele wereld Taekwondo Seminars heeft verzorgt en daardoor sterk heeft bijgedragen aan de popularisatie van de Taekwondo sport. Zo gaf hij seminars in o.a. Israël, Marokko, Niger, Dominicaanse Rep. ,Colombia, Suriname, Canada, Mexico , Moldavië, Portugal, Griekenland, Finland, Servië , Australië en Nieuw Zeeland om er maar een paar te noemen. Na zijn bezoek aan Las Vegas zal Meijer doorreizen naar Aruba waar hij trainingen verzorgt en als gast aanwezig is op de Best of the Best Internationaal Taekwondo Toernooi. Mocht u meer info willen hebben dan kunt u contact opnemen

Na zijn Topsport carrière, die hij afsloot met deelname aan de Olympische Spelen van 1988 in Seoul,  was hij Taekwondo Bondscoach van Nederland  (1990-1994 en 1997 – 2005) , Frankrijk (2005-2009) en Griekenland  (2010-2012). In deze hoedanigheid was hij actief op Olympische Spelen van Sydney 2000 en Athene 2004 als Coach.

Meijer verdient de award ook mede doordat hij in meer dan 30 landen over de hele wereld Taekwondo Seminars heeft verzorgt en daardoor sterk heeft bijgedragen aan de popularisatie van de Taekwondo sport. Zo gaf hij seminars in o.a. Israël, Marokko, Niger, Dominicaanse Rep., Colombia, Suriname, Canada, Mexico, Moldavië,  Portugal, Griekenland, Finland, Servië, Australië en Nieuw Zeeland om er maar een paar te noemen.

Na zijn bezoek aan Las Vegas zal Meijer doorreizen naar Aruba waar hij trainingen verzorgt en als gast aanwezig is op de Best of the Best Internationaal Taekwondo Toernooi.

Mocht u meer info willen hebben dan kunt u contact opnemen.

Over Henkmeijertkd

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top