vrijdag, december 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Opvrolijken met ‘s werelds meest populaire knorrige kater
Opvrolijken met ‘s werelds meest populaire knorrige kater

Opvrolijken met ‘s werelds meest populaire knorrige kater

  • Nederland
  • Het lijkt een wrede bedoeling, maar niks is minder waar. De meest knorrige kater ter wereld is tegelijkertijd ook de meest aandoenlijke kater ter wereld. We hebben het natuurlijk over ‘GrumpyCat’, wereldwijd bekend van de gelijknamige Facebook-pagina die tot dusver meer dan 3,8 miljoen ‘likes’ wist te verzamelen.
  • Pluche & Meer
  • www.pluche-meer.nl
  • info@pluche-meer.nl

71Dc3KZ3hOL._SL1500_

Opvrolijken met ‘s werelds meest populaire knorrige kater

Het lijkt een wrede bedoeling, maar niks is minder waar. De meest knorrige kater ter wereld is tegelijkertijd ook de meest aandoenlijke kater ter wereld. We hebben het natuurlijk over ‘GrumpyCat’, wereldwijd bekend van de gelijknamige Facebook-pagina die tot dusver meer dan 3,8 miljoen ‘likes’ wist te verzamelen. De chagrijnige kater is inmiddels van internet-meme tot knuffel getransformeerd en knuffelonderneming Pluche & Meer speelt daar handig op in.

Knuffel-gehalte

De Facebook-pagina ‘GrumpyCat’ zorgt voor veel hilariteit. Er worden foto’s met een grappige tekst van de ‘GrumpyCat’ op geplaatst die flink op de lachspieren werken. Het internet heeft gezorgd voor een ware hype omtrent de knorrige kater met een enorm knuffel-gehalte en er wordt handig ingespeeld op dit succes door een knuffeldier van de kater op de markt te brengen.

Pluche & Meer heeft de ‘GrumpyCat’ knuffel in het assortiment en probeert de kater meer bekendheid in Nederland te geven. Want hoewel de kater wereldwijd steeds populairder wordt is ‘GrumpyCat’ in Nederland nog niet algemeen bekend. Pluche & Meer zegt daar graag verandering in te willen brengen.

“Wie houdt er nou niet van een lekkere chagrijnige knuffel? Toch is de kater nog niet landelijk bekend, terwijl het internet toch met dank aan de populariteit van de Facebook-pagina razend enthousiast is over het hilarische fenomeen. We denken wel dat de knuffel het wel enorm goed zal doen in Nederland” aldus Jennifer de Bruijn van Pluche & Meer.

Voorjaarsbeurs Utrecht

Om zowel het bedrijf als de knuffel onder de aandacht te brengen staat Pluche & Meer samen met 440 andere bedrijven op de Voorjaarsbeurs Utrecht van 9 tot en met 11 maart. Bent u nieuwsgierig naar de knuffels of wilt u simpelweg even kennismaken met de initiatiefnemers van de onderneming en de verkoop van ‘GrumpyCat’ in Nederland? Dan kan dat op de Voorjaarsbeurs Utrecht.

“Op de Voorjaarsbeurs proberen we alvast mensen enthousiast te maken, maar ook ons bedrijf verder op de kaart te zetten”, voegt Jennifer de Bruijn nog even toe.

Wilt u meer weten over Pluche & Meer of wilt u zelf ook een exemplaar van de ‘GrumpyCat’- knuffel of een andere populaire knuffel? Kijk dan op knuffelsenmeer.nl. Wilt u de knuffel(s) verkopen in uw eigen (web)winkel? Winkeliers kunnen terecht op pluche-meer.nl.

Over pluche-meer

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top