woensdag, juni 26, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Orangefield breidt uit in Luxemburg
Orangefield breidt uit in Luxemburg

Orangefield breidt uit in Luxemburg

  • Nederland
  • 'Overname van TASL SA versterkt aanwezigheid in vitale financiële centrum' Amsterdam, 5 april 2012 - Orangefield kondigt vandaag de overname van de Luxemburgse TASL SA een specialist in de boekhouding, management en bedrijfsjuridische dienstverlening. Door deze overname - Orangefield's vierde sinds 2011 - het bedrijf blijft haar gestage groei, versterking van haar internationale markeringen in zakelijke dienstverlening.
  • Orangefield (Netherlands) B.V.
  • http://www.orangefield.com
  • info.uk@orangefield.com
  • http://www.orangefield.com/news/news-archive-2012/orangefield-expands-in-luxembourg

Orangefield Group is een wereldwijde zakelijke dienstverlener. Haar full service kantoor in Luxemburg bestaat uit meer dan zestig professionals. De overname van TASL SA waaronder haar personeel van vijftien specialisten, geeft Orangefield een nog sterkere positie in deze belangrijke financiële regio. ” Luxemburg is waar dingen gebeuren in onze sector, “verduidelijkt Joep Bruins, CEO van Orangefield. ” Daarom hebben we gestaag en biologisch geteeld in Luxemburg door de jaren heen. TASL SA is een belangrijke speler en brengt zware kracht om onze activiteiten. Door het consolideren en de krachten te bundelen, geven we een bewuste impuls om onze klanten met de kwaliteit mankracht en expertise die ze verdienen. ”

Het verstrekken van gelegenheid om internationale bedrijven

Rekening houdend met alle jurisdicties, Luxembourg biedt een uniek platform voor bedrijven. Naast zijn historische rol in de sector van de beleggingsfondsen, Luxemburg heeft in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vitaal centrum voor transacties en investeringen structureren. De strategische overname van TASL SA vindt plaats binnen dit kader en is een ontmoeting met groot enthousiasme door TASL SA Managing Director Stephane Weyders. ” We zullen profiteren van de solide wereldwijde reputatie en ervaring in een breed scala van zakelijke diensten, die wordt geëvenaard door het niveau van onze toegepaste kennis van de overheid wet-en regelgeving van Luxemburg Orangefield’s. Deze combinatie zal blijken te veel kansen te bieden aan internationale bedrijven, ”
commentaar Weyders.

Voor meer informatie contact op met:

Guido Wagenaar, Orangefield Global Head of Business Development. t: +31205405889 |
m: +31 6 54956301 | Guido.Wagenaar @ orangefield.com

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top