woensdag, november 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Orangefield opent nieuw kantoor in Johannesburg, Zuid-Afrika
Orangefield opent nieuw kantoor in Johannesburg, Zuid-Afrika

Orangefield opent nieuw kantoor in Johannesburg, Zuid-Afrika

  • Nederland
  • 'Klanten zullen profiteren van corporate service bepalingen in snelgroeiende economieën'. Amsterdam-Johannesburg, 6 juni 2013, - Orangefield Group, corporate leverancier van administratie-, management services-en trustdiensten aan funds, opent een nieuw kantoor in Johannesburg, Zuid-Afrika zich in Sandton. Met zijn nieuwe aanwezigheid in Afrika, Orangefield breidt haar capaciteit om essentiële diensten te verlenen aan klanten helpen kansen te benutten, groeien hun bedrijf en het maximaliseren van hun rendement op investeringen in het veelbelovend opkomende markten van het continent.
  • Orangefield (Netherlands) B.V.
  • http://www.orangefield.com
  • info.uk@orangefield.com
  • http://www.orangefield.com/news/news-archive-2013/orangefield-opens-new-office-in-johannesburg,-south-africa/

Is het eerste aanspreekpunt, wordt de heer Imtiaz Yusuf leidt de uitbreiding van Orangefield’s diensten en komt te werken in nauwe samenwerking met onze Mauritius kantoor. Orangefield is een vooraanstaand expert op het vormgeven van zakelijke dienstverlening dat de huidige en toekomstige behoeften van klanten aan te passen. Management services – in de komende maanden, zal er een sterke focus op het gebied van nieuwe oprichten van ondernemingen, bedrijfs-en fondsadministratie en zijn.

Compliance in een wereld waar regels en voorschriften te wijzigen

Tot de snelst groeiende economieën in de wereld zijn een aantal Afrikaanse landen, waaronder Zuid-Afrika, Ghana en Angola. Orangefield is vooruitlopend op de onvermijdelijk toenemende vraag naar haar diensten in deze economieën die rijpen in een snel tempo. In dergelijke economieën, bedrijven moeten voldoen aan de regels en voorschriften om de snelheid van de constante stroom van de marktomstandigheden en de eisen die relatief snel veranderen passen zijn. Wij begrijpen dat onbekendheid met de huidige stand van de lokale en regionale zaken een show-stopper voor ondernemers die niet in slagen om samen met een deskundige die kan garanderen dat hun business entiteiten zijn administratief in topvorm kan zijn.

De kunst van het onderhoud ontwikkelende economieën

De strategie om een ​​sterke lokale aanwezigheid in elk rechtsgebied waar Orangefield actief aanbieden, is geen geheim voor hen die het bedrijf volgen. Ontwikkelende economieën zijn van bijzonder belang voor Joep Bruins, CEO van Orangefield. “Groeiende markten en economieën bieden enorme kansen voor onze klanten. Daarom is de opening van ons eerste kantoor in Johannesburg is een belangrijke stap voor hen en voor ons.

Gebruik van onze wereldwijde ervaring en regionaal netwerk, onze klanten hoeven niet opnieuw uit te vinden het wiel bij het opzetten van de vereiste structuren. Bovendien is het niet ongewoon dat de regels en voorschriften te spelen catch-up met de marktontwikkelingen. Orangefield is altijd vooruit van het spel, dus heel anders dan de cliche, doen we verzinnen een nieuw wiel, indien nodig. Met onze op maat gemaakte oplossingen, klanten kunnen profiteren van de meest gunstige juridische en zakelijke structuren die hen in staat stellen om zaken te doen en te blijven concentreren op het doen van hun bedrijf. Dit geldt zowel voor Afrika als voor alle andere delen van de wereld waar we zijn heden “, zegt Bruins.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top