donderdag, juli 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Oranje KLM Boeing 777 nu ook op luchthaven van Madurodam
Oranje KLM Boeing 777 nu ook op luchthaven van Madurodam

Oranje KLM Boeing 777 nu ook op luchthaven van Madurodam

  • Nederland
  • KLM onthulde vandaag ook haar deels oranje gespoten Boeing 777 miniatuur in Madurodam. In juni dit jaar introduceerde KLM namelijk haar eerste en enige deels oranje gespoten Boeing 777-300 in haar vloot. Op de luchthaven van Madurodam kan een kleine versie daarvan natuurlijk niet ontbreken.
  • KLM
  • info@klm.com

De oranje miniatuur is vandaag onthuld door aanstormend hockeytalent Sophie Nieboer en Maurits Crucq, oud Olympisch medaillewinnaar en KLM-piloot. De oranje Boeing 777 in de KLM-vloot staat namelijk voor het oranjegevoel van Nederland, #OranjeBoven. KLM zet het toestel in op haar reguliere vluchten in het netwerk en waar mogelijk voor evenementen waar de promotie van Nederland een rol speelt, zoals tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

KLM zet de oranje Boeing daarom in op 23 augustus 2016 tijdens de terugvlucht met Olympische medaillewinnaars van Rio de Janeiro naar Amsterdam met als captain Leo Visser, ook een oud Olympisch medaillewinnaar. Naast Leo Visser, is ook Lisa Westerhof een Olympische heldin en KLM-vlieger. Zij is bij aankomst marshall om de kist binnen te loodsen.

Op 4 juli 2016 verving KLM haar MD11 miniatuur al door een Boeing 787 Dreamliner miniatuur in Madurodam. Dit omdat KLM in 2014 definitief afscheid heeft genomen van al haar MD11 toestellen in de vloot en de Boeing 787 Dreamliner de opvolger is.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top