maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Originele Gillette scheermesjes voor ieder budget, kortingen tot wel 40%!
Originele Gillette scheermesjes voor ieder budget, kortingen tot wel 40%!

Originele Gillette scheermesjes voor ieder budget, kortingen tot wel 40%!

  • Nederland
  • Originele Gillette scheermesjes voor ieder budget, kortingen tot wel 40%! Nederland is een scheermesjes winkel rijker. Kort geleden is de webwinkel van CheapShaving geopend. In deze online winkel wordt een assortiment van veel gevraagde originele Gillette scheermessen aangeboden met zeer hoge kortingen.
  • CSLogoFabo_180x180
  • CheapShaving
  • http://www.cheapshaving.nl
  • info@cheapshaving.nl
  • Nederland is een scheermesjes winkel rijker. Kort geleden is de webwinkel van CheapShaving geopend. In deze online winkel wordt een assortiment van veel gevraagde originele Gillette scheermessen voor hem en haar aangeboden met zeer hoge kortingen. Het assortiment bevat onder andere Gillette mesjes uit de Mach3, Fusion en Fusion ProGlide productlijnen.

http://www.cheapshaving.nl/nieuws.html

CheapShaving is een nieuwe speler op de Nederlandse markt maar heeft in korte tijd al een trouw publiek opgebouwd. Dit is terug te zien aan het (groeiend) aantal volgers op hun Facebook pagina. Hier staan ook de laatste nieuwtjes en aanbiedingen. De aanbiedingen van CheapShaving zijn ook te vinden op te vinden op Twitter.

De CheapShaving webwinkel is overzichtelijk en eenvoudig in het gebruik. Zo zien de bezoekers op de startpagina in één oogopslag wat de aanbiedingen en nieuwe producten zijn. Bezoekers van de webwinkel kunnen tijdelijk een kortingscodes krijgen voor gratis verzending door heel Nederland als ze de website een Facebook ‘Like’ geven.

Bij CheapShaving kunnen klanten veilig en betrouwbaar betalen met iDeal, creditcard (Visa, MasterCard, Maestro) of PayPal via de dienstverlening van MultiSafepay. Alle aangeboden producten staan op voorraad bij CheapShaving en worden daarom binnen 24 uur verzonden met PostNL, vaak dezelfde dag nog. CheapShaving vindt klanttevredenheid en transparantie erg belangrijk en vraagt haar klanten hun ervaringen te delen op de onafhankelijke reviewsite van Reviewspot.nl.

Over CheapShaving

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top