vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Otoscoop bij Battery Benelux
Otoscoop bij Battery Benelux

Otoscoop bij Battery Benelux

  • Nederland
  • Battery Benelux heeft kwaliteitsvolle otoscopen in hun assortiment.
  • Battery Benelux
  • www.batterybenelux.nl
  • seo@forresult.nl

Bent u op zoek naar een otoscoop van hoogwaardige kwaliteit? Bij Battery Benelux vindt u deze medische instrumenten voor de beste prijs.

Wat doet een otoscoop precies?

Deze medische apparaten worden gebruikt om de gehoorhang en het trommelvlies te inspecteren. Je kan met een otoscoop zien of er sprake is van gehoorbeschadiging of bijvoorbeeld een oorontsteking. Het kopen van een otoscoop is een proces waarin kwaliteit voorop staat. Battery Benelux levert enkel de beste producten, waaronder Heine otoscopen.

Een otoscoop van Heine gebruiken

Tijdens het gebruik van een otoscoop wordt op de voorkant een wegwerp onderdeel geplaatst. Zo is de otoscoop vaak te gebruiken zonder vies te worden. Wanneer je het trommelvlies goed in beeld wilt krijgen, moet de onderzoeken het oor naar achter-boven bewegen door zachtjes aan de oorlel te trekken. De Heine otoscoop heeft vrijwel altijd een lampje aan de achterkant. Doordat het trommelvlies duidelijk in beeld is, kan men met de video-otoscoop nu goed de gehoorgang bekijken.

Heeft u interesse in het aanschaffen van een otoscoop? Het ruime en scherp geprijsde assortiment van Battery Benelux zorgt dat u de beste otoscopen, onder andere van het topmerk Heine voor de meest aantrekkelijke prijs kan aanschaffen.

Over battery benelux

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top