maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Mensen / Oud-burgemeester van Voorburg start campagne waterschapsverkiezingen
Oud-burgemeester van Voorburg start campagne waterschapsverkiezingen

Oud-burgemeester van Voorburg start campagne waterschapsverkiezingen

  • Nederland
  • De oud-burgemeester van Voorburg en thans dijkgraaf van het hoogheemraadschap van Delfland ontving de eerste verkiezingsmok van de Algemene Waterschapspartij Delfland uit handen van fractievoorzitter Hans Middendorp.
  • informatiemarkt dijkgraaf haalt mok uit doos
  • Algemene Waterschapspartij Delfland
  • http://www.algemenewaterschapspartij.nl
  • h.middendorp@algemenewaterschapspartij.nl
  • Extra informatie: bel Hans Middendorp, 06 37 47 53 17 of kijk op onze blogsite: http://awpdelfland.ning.com/ .

Op 18 maart 2015 zijn er weer waterschapsverkiezingen, tegelijkertijd met de verkiezingen voor Provinciale Staten. Dijkgraaf Michiel van Haersma Buma gaf de aftrap voor de waterschapsverkiezingen in Delfland tijdens de informatiemarkt op 30 september in het statige gebouw van het hoogheemraadschap van Delfland aan de Oude Delft in Delft.

Dijkgraaf Buma ontving de verkiezingsmok van de Algemene Waterschapspartij Delfland uit handen van AWP fractievoorzitter Hans Middendorp uit Voorburg en AWP fractiespecialist financiën Antoinete Jans uit Den Haag.De AWP is een landelijke waterschapspartij, die geheel onafhankelijk is van de landelijke politieke partijen. De AWP doet alleen mee aan de waterschapsverkiezingen. De AWP stelt de burger centraal. De AWP is onafhankelijk en deskundig. Want water in ons natte land is complexe materie!

Op de verkiezingsmok staat het logo van de AWP, en de verkiezingsslogan: Water Belangrijk!

Het logo van de AWP bestaat uit drie ringen. Het zijn de ringen, die ontstaan als je een steen in het water gooit. De zwarte ring symboliseert de waterveiligheid, de stevige dijken die ons beschermen. De blauwe ring verbeeldt het schone water in de sloot maar ook het schone water dat uit de afvalwaterzuiveringsinstallatie komt. En de groene ring verwijst naar de natuur in- en rond het water, waar het goed toeven is voor de burger.

Over HansMiddendorp

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top