donderdag, juli 2, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / OutSystems 10 gecertificeerd voor integratie met SAP NetWeaver en SAP S/4HANA
OutSystems 10 gecertificeerd voor integratie met SAP NetWeaver en SAP S/4HANA

OutSystems 10 gecertificeerd voor integratie met SAP NetWeaver en SAP S/4HANA

  • Nederland
  • OutSystems maakt vandaag bekend dat haar low-code platform voor snelle applicatieontwikkeling, OutSystems 10, SAP-certificering heeft verkregen voor de integratie met SAP-S/4HANA en het technologieplatform van SAP NetWeaver. Door de integratie met SAP-toepassingen en -oplossingen kunnen ondernemingen sneller hun doelstellingen in de digitale transformatie bereiken en kunnen zij betere producten en diensten leveren aan hun klanten.
  • OutSystems
  • info@outsystems.com
Met het platform van OutSystems kunnen teams mobiele of web-applicaties bouwen die feilloos samenwerken met SAP-software. Deze apps kunnen worden ingezet in de cloud of on-premise, in een high-performance en schaalbare omgeving die automatisch wordt bewaakt en gecontroleerd. Teams kunnen snel beschikbare functies (BAPIs) van de SAP-software importeren in de visuele ontwikkelomgeving van OutSystems en deze vervolgens gebruiken in hun visuele integratie logica en apps.

Het SAP Integration & Certification Center (SAP ICC) stelt dat OutSystems 10 moeiteloos integreert met SAP NetWeaver en met SAP S/4HANA en dat bovendien doet met behulp van standaard integratietechnologieën. “Producenten die werken met SAP-software staan onder grotere druk dan ooit tevoren om mobiele oplossingen te leveren die voldoen aan de behoeften van het bedrijfsleven,” aldus Bob Wilson, VP van Global Channels and Alliances bij OutSystems. “Door OutSystems- en SAP-software strak te integreren behouden organisaties de sterke punten van de SAP-oplossing en profiteren ze van de snelle ontwikkelmogelijkheden van low-code platforms.”

“De combinatie van het OutSystems-platform met SAP-software is een spannende propositie voor onze klanten,” zegt Erwin Schmidt, voorzitter van B-Synergy, een OutSystems Elite Partner met meer dan twintig jaar ervaring in het SAP-ecosysteem. “OutSystems’ visual modeling-aanpak geeft ABAP-programmeurs en snelle leercurve waardoor ze in enkele weken prachtige mobiele apps kunnen bouwen die op intelligente wijze off line werken en integreren met SAP-software. Bedrijven kunnen zo met de groeiende vraag naar nieuwe mobiele ervaringen ook met hun huidige personeelsomvang blijven profiteren van hun kennis.”

Over OutSystems
Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één low-code ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van low-code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten, waardoor het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd met bestaande systemen kan worden. Klik hier voor meer informatie, volg ons op Twitter of bezoek ons op LinkedIn.

 

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top