dinsdag, oktober 27, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Outsystems start registratie NextStep Benelux – 12 oktober
Outsystems start registratie NextStep Benelux – 12 oktober

Outsystems start registratie NextStep Benelux – 12 oktober

  • Nederland
  • Jaarlijks Outsystems-event in het teken van digitale transformatie en het nieuwe OutSystems platform 10.
  • http://www.persberichten.com/
  • Bram@lubbersdejong.nl

OutSystems, aanbieder van het gelijknamige enterprise Rapid Application Delivery (RAD) platform, heeft de registratie van NextStep Benelux geopend. NextStep wordt ieder jaar georganiseerd en is hét evenement voor CIO’s en IT-professionals die meer te weten willen komen over de mogelijkheden van low-code programmeren en de wijze waarop dit de digitale transformatie kan versnellen. Dit jaar draait het goedgevulde programma om innovatieve oplossingen, game-changing technologie en opmerkelijke succesverhalen rondom thema’s als mobility (offline mobile apps), UX design en App integratie.

NextStep Benelux 2016 vindt 12 oktober plaats in het NBC congrescentrum in Nieuwegein. Bezoekers komen tijdens NextStep Benelux 2016 in aanraking met vooruitstrevende OutSystems klanten, zoals Legal & General Pensioenen, Frankort & Koning internationale groothandel in fruit en Vervoersmaatschappij Rotterdam – RET.

Outsystems verwacht dit jaar extra toeloop vanwege de bijzonder grote marktinteresse in Outsystems. Vrijwel alle bedrijven in Nederland zijn momenteel bezig met hun digitale transformatie en willen klanten mobiele en responsive webervaringen geven om zich te onderscheiden van de concurrentie. IT-afdelingen zijn daarom op zoek naar nieuwe manieren om de ontwikkeling van applicaties te versnellen en beheer van applicaties te vereenvoudigen. Het RAD-platform van Outsystems helpt de ontwikkeltijd van applicaties terug te brengen van maanden naar weken en er is hierdoor groeiende interesse in Outsystems. Het bedrijf is momenteel een marktleider in de Benelux.

“De markt bevindt zich op een digitaal omslagpunt,” zegt Willem van Enter, algemeen directeur bij OutSystems Nederland. “IT-afdelingen werken steeds beter met de business samen om snel te innoveren en processen te optimaliseren. Een combinatie van agile en ontwikkelplatform Outsystems is bijzonder krachtig en kan van IT echt een strategische enabler maken. Met name de offline mobility mogelijkheden van ons platform, waarmee je eenvoudig offline functionaliteit aan mobiele applicaties kan toevoegen, zijn uniek in onze markt. Mendix en Salesforce hebben dat niet en dat wordt door analisten ook onderschreven.” Outsystems is momenteel leider in de Q2 2016 Forrester Wave voor low-code development platformen.

Kom naar NextStep op 12 Oktober, schrijf je gauw in en reserveer je plaats! Het complete programma van de dag volgt binnenkort.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top