zondag, juli 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / OutSystems wint tweede jaar op rij CODiE Award voor Best Mobile Development Solution
OutSystems wint tweede jaar op rij CODiE Award voor Best Mobile Development Solution

OutSystems wint tweede jaar op rij CODiE Award voor Best Mobile Development Solution

  • Nederland
  • OutSystems, leverancier van ‘s werelds leidende low-code ontwikkelplatform, maakt bekend voor het tweede jaar op rij een SIIA CODiE Award voor Best Mobile Development Solution te hebben gewonnen. De SIIA CODiE Awards worden al dertig jaar uitgereikt voor de meest innovatieve producten en zijn de voornaamste onderscheidingen voor de software- en informatie-industrie.
  • OutSystems
  • info@outsystems.com

Op basis van gedegen onderzoek door experts en een stemming onder leden van brancheorganisatie SIIA werd OutSystems bekroond tot winnaar van het onderdeel Best Mobile Development Solution. Deze categorie is een erkenning voor het beste platform of tool voor het ontwerpen, ontwikkelen of testen van mobiele applicaties.

“We zijn vereerd twee jaar op rij een CODiE-award te hebben gewonnen voor de beste mobiele ontwikkeloplossing,” zegt Paulo Rosado, CEO van OutSystems. “Deze prestigieuze award is opnieuw een voorbeeld van hoe low-code ontwikkelplatformen de traditionele applicatieontwikkelproducten voorbij streven.”

De CODiE Award volgt op de erkenning van OutSystems door Gartner als leider in het Magic Quadrant 2017 voor Mobile App Development Platforms. Het bedrijf werd dit jaar ook erkend als leider in The Forrester Wave: Mobile Low-Code Development Platforms.

“SIIA’s 2017 Business Technology CODiE Awards erkennen bedrijven die in de voorhoede opereren van zakelijke innovatie. Deze bedrijven bepalen de toekomst van hoe we zaken doen. Het is echt een eer om deze producten via de CODiE Awards te kunnen eren”, zegt Ken Wasch, president van SIIA, de brancheorganisatie voor de software- en informatie-industrie.

OutSystems mocht vorig jaar ook de CODiE Award voor Best Mobile Development Solution in ontvangst nemen en in 2015 de CODiE Award voor Best Cloud Platform as a Service. In 2009 werd OutSystems bekroond met een CODiE voor Best Software Development Solution. Bekijk meer informatie over alle winnende producten op de website SIIA CODiE 2017.

Maak kennis met het bekroonde ontwikkelplatform van OutSystems tijdens het inspirerende evenement NextStep op 10 oktober in het NBC in Nieuwegein.

###

Over de SIIA CODiE Awards
De SIIA CODiE Awards is het enige peer reviewed programma waarin de beste producten en diensten van bedrijven en onderwijsinstellingen worden gepresenteerd. Sinds 1986 zijn er al duizenden producten, diensten en oplossingen erkend voor hun uitmuntende eigenschappen. Voor meer informatie bezoek http://www.siia.net. 

Over OutSystems
Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één low-code ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van low-code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten, waardoor het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd met bestaande systemen kan worden. Klik hier voor meer informatie, volg ons op Twitter of bezoek ons op LinkedIn.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top