maandag, november 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / OV-bedrijven ontwikkelen samen BudgetZeker
OV-bedrijven ontwikkelen samen BudgetZeker

OV-bedrijven ontwikkelen samen BudgetZeker

  • Nederland
  • Veel reizigers maken voor of na hun treinreis gebruik van stads- of streekvervoerders om op hun werk te komen. Voor deze ritten wordt meestal op saldo gereisd, wat declareren onnodig gecompliceerd maakt en waardoor werkgevers maandelijks verschillende reiskostendeclaraties ontvangen. Connexxion bedacht in samenwerking met de OV-bedrijven de oplossing.
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/ov-bedrijven_ontwikkelen_samen_budgetzeker/3844/

BudgetZeker biedt werknemers de mogelijkheid om met elke stads- en streekvervoerder tegen een vooraf vastgesteld budget door heel Nederland van het OV gebruik te kunnen maken. Het is een aanvulling op een NS-Business Card met een Traject Vrij-abonnement en geldig in bus, tram en metro. Werknemers kunnen er onbeperkt mee reizen door heel Nederland voor een vast bedrag per jaar. De OV-bedrijven overhandigden op 3 juli de eerste BudgetZeker OV-chipkaart aan werkgevers organisatie VNO NCW.

OV-oplossing voor werkgevers

Werkgeversorganisatie VNO NCW daagde de OV-bedrijven, waaronder Connexxion, NS en Arriva, uit te komen met een oplossing voor werkgevers waarbij ze met een product het OV voor hun werknemers makkelijk en voordelig kunnen regelen. Met als doel: het gebruik van het OV verder te stimuleren, de steden bereikbaar te houden en de CO2 uitstoot verder terug te dringen.

Eric van Eijndhoven, directeur Commercie Connexxion: “Het was een uitdaging om met alle OV-bedrijven tot één product te komen. Met BudgetZeker laten we zien dat het kan. Een mooi voorbeeld van samenwerking in het belang van de reiziger!”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top