donderdag, november 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Overhemdensale – In een klap de grootste van Nederland
Overhemdensale – In een klap de grootste van Nederland

Overhemdensale – In een klap de grootste van Nederland

  • Nederland
  • Overhemdensale.nl is sinds vorige week de grootste online aanbieder van Overhemden in Nederland, met meer dan 10.000 overhemden in het assortiment.
  • Overhemdensale.nl
  • http://overhemdensale.nl
  • info@overhemdensale.nl
  • Overhemdensale.nl is een initiatief van Vos Internet Services, gevestigd te Amsterdam.

Een van de grootste aanbieders van overhemden in Nederland heeft een verdubbeling van zijn assortiment gerealiseerd naar meer dan 10.000 overhemden. Deze stap maakt van Overhemdensale.nl in een klap de grootste van Nederland met het aanbod van overhemden met daarin alle grote namen vertegenwoordigd.

‘Wij weten dat het uitzoeken van een overhemd vaak lastiger is dan men in eerste instantie denkt. Elk merk valt net weer anders en van een merk overhemd wat eenmaal goed zit, wordt niet snel meer afgestapt. Door een zo groot mogelijk assortiment qua merken kan iedereen bij ons terecht en kan die altijd een passend nieuw overhemd vinden via Overhemdensale.nl!’ Lucas Vos, eigenaar van Overhemdensale.nl, aan het woord. Naast dat hij de merken belangrijk vindt, merkt hij ook nog een ander belangrijk aspect op bij de keuze van een overhemd. ‘De keuze in overhemden is nog lastiger geworden, naast een overhemd van Tommy Hilfiger, Olymp of Nils, kun je tegenwoordig ook strijkvrije overhemden, smoking overhemden en casual overhemden vinden. Daarop hebben wij natuurlijk ook ingespeeld.

De verwachting voor de toekomst van Overhemdensale.nl is wat betreft Vos duidelijk: ‘Zo lang mogelijk deze groei vasthouden en ook de grootste worden in Belgie en later ook de rest van Europa!’

Over lfjvos

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top