vrijdag, december 6, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Overijsselse vakantieparken lanceren mobiele websites!
Overijsselse vakantieparken lanceren mobiele websites!

Overijsselse vakantieparken lanceren mobiele websites!

  • Nederland
  • Vakantieparken Weerribben Wieden bestaande uit Villapark de Weerribben in Paasloo, Vakantiepark Giethoorn en Waterpark Belterwiede in Wanneperveen lanceren vanaf heden vol trots de mobiele websites van de vakantieparken.
  • Vakantieparken Weerribben Wieden
  • http://www.vakantieweerribbenwieden.nl
  • salesvakantieparken@gmail.com
  • Voor verdere vragen over de vakantieparken of voor een interview kunt u contact opnemen met Villapark de Weerribben Roel van Hoorn Binnenweg 12 8378 JJ Paasloo T. 0561 - 45 14 14 E. roel@weerribben.nl

“Het mobiel maken van onze websites past volledig binnen de ingeslagen online strategie van de vakantie parken. In 2013 vernieuwden wij onze websites en werd er vol ingezet op social media campagnes en het beter informeren van onze gasten. Met de nieuwe mobiele sites zijn wij overal en altijd voor onze gasten op een gebruiksvriendelijke manier bereikbaar” aldus Roel van Hoorn (directeur).

Veel aandacht is er besteed aan het toevoegen van foto’s en actuele informatie zodat gasten een goede indruk krijgen van de parken en daarnaast geïnformeerd worden over leuke evenementen in de omgeving. De mobiele websites zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits.

Gasten kunnen daarnaast direct reserveren bij de bungalowparken of contact opnemen via telefoon of email.

Vakantieparken Weerribben Wieden is hiermee koploper in de bungalowparken branche. “In onze branche zijn wij één van de eerste spelers die de informatie nu ook mobiel goed presenteren en daar zijn we als relatief kleine speler best trots op!”

Bekijk de mobiele sites op tablet of telefoon!

http://www.weerribben.nl

http://www.parkbelterwiede.nl

http://www.vakantieparkgiethoorn.nl

 

Bekijk het filmpje op youtube: http://www.youtube.com/watch?v=o60lFKXTqoQMobiele website

Over Janneke van Hoorn

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top