zaterdag, februari 16, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Overname activiteiten van De Wit Transport door de Heeren Groep
Overname activiteiten van De Wit Transport door de Heeren Groep

Overname activiteiten van De Wit Transport door de Heeren Groep

  • Nederland
  • Op 9 augustus j.l. is de overname van de activiteiten van De Wit Transport uit Ossendrecht door de Heeren Groep uit Roosendaal afgerond. Afgelopen vrijdag hebben Piet de Wit en de directie van Heeren de definitieve overeenkomst getekend.
  • Heeren Groep
  • www.heeren-roosendaal.nl
  • info@heerengroep.nl
  • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Heeren Groep Contactpersoon: Jan Landa Gastelseweg 161 4705 RA Roosendaal Telefoon: 0165 - 54 59 10 Fax: 0165 - 55 34 54 www.heerengroep.nl De Wit Transport Contactpersoon: Piet de Wit Putsmolentje 3 4641 SK Ossendrecht Telefoon: 0164 – 67 27 53 Fax: 0164 – 67 41 11 www.dewittransport.com
  • De Wit Transport

Piet de Wit, eigenaar en directeur van De Wit Transport licht toe: “Voor de continuïteit van de activiteiten van De Wit Transport zijn wij verheugd dat deze transactie tot stand is gekomen. De nieuwe aandeelhouder ziet mogelijkheden en toekomst in ons bedrijf en zijn bereid ons financieel in staat te stellen onze positie te versterken en verder, waar logisch en mogelijk, uit te breiden”, aldus Piet de Wit.

De Wit Transport is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van transport, op- en overslag en distributie van goederen, zoals onder andere keerwanden, betonstaal en bouwmaterialen.

Alleen de transportactiviteiten en de ruim 45 medewerkers zullen overgaan naar de Heeren Groep. De opslagactiviteiten blijft Piet de Wit zelf voort zetten. Door decennialange ervaring, vakmanschap, materieel én een klantgerichte instelling wordt altijd de juiste oplossing voor de klant gevonden.

De Heeren Groep heeft meerdere werkmaatschappijen en is actief in transport, kraanverhuur en handel in zand en grind. Er werken ruim 100 personeelsleden en de groep heeft vestigingen in Roosendaal, Middelburg en Oud-Gastel.

“Door een nauwe samenwerking tussen Heeren Transport en De Wit Transport kunnen we er voor zorgen dat beide bedrijven nog sterkere spelers worden in de transportsector. Ook voor Heeren Kraanverhuur worden door deze overname extra kansen geschapen door een belangrijke toename van het totale klantenbestand.

De Wit Transport is een mooi bedrijf met een rijke historie. Samen met al onze medewerkers gaan we verder bouwen aan een succesvolle toekomst”, aldus Hans Melkert, algemeen directeur van de Heeren Groep.

Over ClickR

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top