donderdag, december 2, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Overname versterkt de positie van Citco Corporate & Trust als toonaangevende Corporate Service
Overname versterkt de positie van Citco Corporate & Trust als toonaangevende Corporate Service

Overname versterkt de positie van Citco Corporate & Trust als toonaangevende Corporate Service

  • Luxemburg
  • Citco Corporate & Trust (Luxemburg) S.A. (“Citco”), onafhankelijk zakelijk en financieel dienstverlener, maakt vandaag bekend dat een overeenkomst is gesloten met Société Européenne de Banque S.A. (“SEB”) voor de overname van de Corporate Management Services activiteiten (“de activiteiten”) van SEB, waardoor deze laatste zich kan concentreren op haar bancaire kern activeiten. Deze overname versterkt de positie van Citco als de toonaangevende dienstverlener op het gebied van Corporate Management Services in Luxemburg.
  • Citco
  • www.citco.com
  • pr@living-group.com

SEB is de Luxemburgse vestiging van Intesa Sanpaolo Banking Group, een van de leidende bankgroepen in Italie en één van de top bancaire groepen in Europa. Gezien SEB’s solide klantenbasis en haar reputatie op het gebied van werving en retentie van hooggekwalificeerd personeel, is deze overname van significant en strategisch belang voor Citco.

De Corporate Managemenent Services portfolio omvat voornamelijk in Luxemburg gevestigde entiteiten van Corporate Clients aktief in een breed spectrum van zakelijke activiteiten. SEB’s Corporate Management Services-team van 40 professionals zal in het eerste kwartaal van 2014 volledig geintegreerd zijn in Citco’s huidige operaties in Luxemburg hetgeen belangrijke know how van de Italiaanse markt aan het bedrijf zal toevoegen.

Over de overname zegt John Beers, Citco’s Business Director Corporate & Trust Eurasia: “De overname van deze activiteiten voorziet ons van een belangrijk platform voor verdere groei. Hoewel wij reeds beschikken over een solide klantenbestand in Italie, geeft deze SEB transactie Citco toegang tot een nog groter netwerk van internationaal opererende klanten en tussenpersonen waardoor wij onze volledige dienstverlening, zowel aan Italiaanse zakelijke klanten als daarbuiten, verder kunnen uitbreiden.”

Uitwijdend over Citco’s groeistrategie vervolgt Beers: “Overnames maken een integraal onderdeel uit van onze expansiestrategie en voor mogelijkheden om ons bedrijf verder door te ontwikkelen staan wij altijd open.”

Citco Corporate & Trust is meer dan 75 jaar geleden opgericht, heeft meer dan 700 medewerkers in ruim 40 landen en verleent diensten aan een ruim scala van internationale klanten, waaronder accountants, advocatenkantoren, banken, financiele instanties, internationale private equity en onroerend goed managers en particuliere clienten.

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top