zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Overtollig aarde? Snel en efficiënt afvoeren
Overtollig aarde? Snel en efficiënt afvoeren

Overtollig aarde? Snel en efficiënt afvoeren

  • Nederland
  • Tuinrenovatie en last van overtollig aarde? Huur een grondcontainer!
  • container-3m3 L
  • Afvalcontainershop.nl
  • http://www.afvalcontainershop.nl
  • beheer.afvalcontainershop@gmail.com

Na bepaalde werkzaamheden kunt u met een overschot aan aarde blijven zitten. U weet dan vaak niet wat u hiermee aan moet. Daarom kunt u bij Afvalcontainershop.nl grondcontainers huren voor het afvoeren van aarde en andere grond. U bestelt de container gemakkelijk en veilig online. Bij Afvalcontainershop huurt u de voordeligste container en wij bezorgen deze de volgende dag al bij u voor de deur. U hoeft dus niet te blijven zitten met een berg aarde.

Een grondcontainer van Afvalcontainershop.nl is geschikt voor het afvoeren van tuinaarde, schone grond (visueel), grasmatten/graszoden, schoon zand, lichte vervuiling door onkruid. Als u bij ons een container huurt, dan heeft u deze in ieder geval acht weken tot uw beschikking. Als u de container langer nodig heeft, dan kunt u gerust contact met ons opnemen en wordt dit geregeld. Als de container vol is, dan halen wij deze op en zorgen we ervoor dat de grond afgevoerd en verwerkt wordt.

Grond containerverhuur

Bij Afvalcontainershop kunt u altijd terecht voor het huren van een grond container, waar in Nederland u ook woont. Wij werken door heel Nederland en leveren de container altijd bij u voor de deur af. Als u bij ons een container huurt, dan weet u altijd direct welke prijs u kwijt bent voor de container. Wij hanteren hiervoor all-in tarieven, waardoor u nooit achteraf voor verrassingen komt te staan. Onze tarieven zijn dus inclusief Btw, transport, aarde afvoeren, huur van de container en milieutoeslagen.

Vergunning nodig?

In de meeste gevallen kunt u een container laten plaatsen zonder dat u hiervoor bij de gemeente een vergunning hoeft aan te vragen. Alleen wanneer u een container wilt laten plaatsen op een parkeerplaats of een openbare weg heeft u meestal wel een vergunning nodig. Blijf niet met uw grond zitten en bestel vandaag nog een grondcontainer op Afvalcontainershop.nl.

Over Afvalcontainershop

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top