donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Oxalys op tripadvisor
Oxalys op tripadvisor

Oxalys op tripadvisor

  • Europa
  • Wie tegenwoordig overweegt een reis op internet te boeken kan moeilijk tripadvisor overslaan.
  • Les montagnettes
  • http://www.montagnettes.nl/accommodaties-zomer/l-oxalys.html
  • e.warmerd@gmail.com

Hotels, vakantiewoningen, vakantieplekken, u kunt er alles vinden wat u zoekt. De werkwijze van deze site is eenvoudig, iedereen die ergens een vakantieverblijf heeft gehad kan zijn mening delen en een cijfer over de kwaliteit van zijn accommodatie geven. Op die wijze vind u meningen en cijfers van 0 tot 5 voor het beddengoed, de ligging, de prijs/kwaliteitsverhouding, de aangeboden voorzieningen en hoe netjes de plek is, voor elke vakantiewoning. Met deze informatie kunt u de reis kiezen die het meest lijkt op wat u zoekt en verwacht. Verder hoeft u alleen nog maar online te boeken en dan kunt u van uw verblijf genieten.

Als u op de site tripadvisor een zoekopdracht uitvoert voor een accommodatie in het beroemde skioord Val Thorens en zijn grootste skigebied van de wereld, zult u constateren dat een groot aantal residenties en hotels van de groep Les Montagnettes onder de beste beoordeelde verschijnt. Bij de drie best beoordeelde vindt u Oxalys, prestigieuze residentie, met zijn zeer goede kamers en zijn luxe diensten, restaurants twee sterren, zwembad, sauna, ontspanning… U komt zelf tot de conclusie door de commentaren van de vorige vakantiegangers te lezen. Bijna 90% positieve beoordelingen! Het is het ene positieve commentaar na het ander en alle beoordelingen, algemeen of gedetailleerd, behoren tot de hoogste cijfers. “Zin om er weer heen te gaan”, “uitstekend verblijf”, “we komen volgend jaar terug”. Geen twijfel mogelijk, er zijn op die pagina alleen maar commentaren die vertellen hoe prachtig de accommodatie Oxalys is. En als u nog twijfelt, leest u maar de beoordelingen van andere mensen die er zijn geweest dan zult u vast overtuigd worden. “Volmaakte ontvangst, ligging en diensten. Uitstekend twee sterren restaurant”

“Een accommodatie met de voorzieningen van een hotel. Vriendelijk personeel, attent, oplettend, beschikbaar en zeer behulpzaam. Een chalet (met sauna) van hoge kwaliteit. Een zeer aangename omgeving”

Met zoveel positieve beoordelingen is er geen twijfel mogelijk over het feit dat u uw gedroomde verblijf in Oxalys zult doorbrengen.Vertrouwt u dus de site tripadvisor en zoals deze duizenden mensen die elke dag hun hotel kiezen afhankelijk van hun behoeften, boekt u vandaag nog direct op de site uw verblijf in de accommodatie Oxalys.

Over emmaw

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top