dinsdag, september 25, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Oxford Computer Group is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Microsoft Partner of the Year
Oxford Computer Group is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Microsoft Partner of the Year

Oxford Computer Group is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Microsoft Partner of the Year

  • Nederland
  • Oxford Computer Group (OCG) heeft de prestigieuze Microsoft Partner of the Year Award voor het tweede jaar op rij gewonnen. In de categorie ‘Identity and Security (Access)’ wist OCG de sterke concurrentie, meer dan 3200 deelnemers uit 112 verschillende landen, achter zich te laten.
  • MS POTY logo 2014 - mail
  • Oxford Computer Group
  • www.oxfordcomputergroup.nl
  • karin@oxfordcomputergroup.nl
  • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin van der Meer, OCG Benelux via 070-8887276 / 06-51394088 of via karin@oxfordcomputergroup.nl.

“De winnende teams van dit jaar bevonden zich tussen the beste en slimste van onze partners, het kwam dus niet als een verrassing dat Oxford Computer Group behoorde bij de winnaars als Microsoft Identity and Security (Access) Partner of the Year,” verteld Phil Sorgen, Corporate Vice President van Microsoft Worldwide Partner Group. “We waarderen OCG voor haar voortdurende toewijding aan het leveren van innovatieve oplossingen om resultaten te creëren voor wederzijdse klanten.”

Oprichter en CEO van Oxford Computer Group Hugh Simpson-Well is erg blij met deze onderscheiding en prees zijn bekroonde team: “Het OCG team heeft hard gewerkt voor deze prestatie en ik ben blij dat hun inspanningen zijn erkend. De kennis van onze IT-specialisten betekent dat we kunnen helpen bij het ontzorgen van organisatie en hun IT systemen opzetten of herinrichten voor deze nieuwe wereld van Cloud computing en mobile devices.” Jan over, Managing Director voor de Benelux regio onderstreept de innovatiekracht van OCG “Ik ben erg trots dat het Benelux team direct heeft bijgedragen aan de succesvolle innovatieve Identity & Access Management aanpak van OCG.”

Het is de zesde keer dat OCG deze award wint en extra bijzonder om deze voor het tweede jaar op rij te winnen zo benadrukt Jan Over. “De afgelopen 31 jaar heeft OCG een lange weg afgelegd, altijd vooruitlopend en inspelend op de IT-ontwikkelingen. Deze award erkent dat.”

Sinds de oprichting in 1983 in Oxford is het bedrijf gespecialiseerd in het helpen van organisaties bij het onder controle houden van de steeds complexer wordende IT systemen. “Je moet de juiste mensen de juiste toegang geven tot de juiste systemen, op het juiste moment”, zegt Simpson-Well. “Digitale identity is ongeveer het enige dat organisaties nog steeds kunnen controleren, en dat is waar we gespecialiseerd in zijn.”

De award wordt in juli tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference uitgereikt.

Over Karin van der Meer

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top