vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Oxford Computer Group pakt ongestructureerde data aan en sluit partnerovereenkomst met STEALTHbits
Oxford Computer Group pakt ongestructureerde data aan en sluit partnerovereenkomst met STEALTHbits

Oxford Computer Group pakt ongestructureerde data aan en sluit partnerovereenkomst met STEALTHbits

  • Europa
  • Oxford Computer Group (OCG) Benelux heeft vandaag bekend gemaakt een partnerovereenkomst aan te gaan met STEALTHbits Technologies Inc., toonaangevend leverancier van Data Access Governance oplossingen voor ongestructureerde data en Microsoft infrastructuur management oplossingen. Met deze samenwerking staan ze samen klaar om klanten te helpen bij hun uitdagingen rond ongestructureerde data.
  • OCGlogo_MAIL
  • Oxford Computer Group
  • http://oxfordcomputergroup.nl
  • karin@oxfordcomputergroup.nl
  • Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Karin van der Meer via 070 – 888 7276 / 06 – 5139 4088 of per mail naar karin@oxfordcomputergroup.nl.
  • Nieuwe samenwerking pakt ongestructureerde data aan

Den Haag, 13 juni 2014 – Oxford Computer Group (OCG) Benelux heeft vandaag bekend gemaakt een partnerovereenkomst aan te gaan met STEALTHbits Technologies Inc., toonaangevend leverancier van Data Access Governance oplossingen voor ongestructureerde data en Microsoft infrastructuur management oplossingen. Met deze samenwerking staan ze samen klaar om klanten te helpen bij hun uitdagingen rond ongestructureerde data.

“We zijn blij met de uitbreiding van onze bestaande relatie met OCG naar de Benelux regio. We hebben effectief samengewerkt in Noord-Amerika en zijn enthousiast over de gezamenlijke kansen in de Benelux.” Zegt Mark Pilgrim, VP-EMEA voor STEALTHbits.

STEALTHbits en OCG hebben gezamenlijk een integratie ontwikkeld tussen Microsoft’s Forefront Identity Manager (FIM) en STEALTHbits’ StealthAUDIT Management Platform voor Data Access Governance. Een integratie die FIM toestaat ongestructureerde data uit bestanden en SharePoint te halen en als hefboom werkt tussen de twee programma’s. De integratie maakt het voor organisaties van elke grootte mogelijk om dezelfde workflow te gebruiken voor het automatisch beheren van toegang tot applicaties en controleren van haar meest gevoelige gegevens.

“Om de Access Management uitdagingen rondom ongestructureerde data echt aan te pakken moeten organisaties na denken over het schoonmaken van hun verouderde Active Directory implementaties die toegang tot data verleend. Een gebied waar OCG en STEALTHbits samen de juiste expertise voor hebben. Met de stijging van de interne en externe inbreuken op data zien we dat toezichthouders en auditors verlangen dat organisaties antwoord kunnen geven op vragen als: Wie heeft toegang tot welke data? OCG en STEALTHbits bevinden zich in een unieke positie om bedrijven te helpen de controle te krijgen. Controle te krijgen door het bedrijf in staat te stellen toegangen tot de ongestructureerde data te beheren,” voegt Pilgrim toe.

Jan Over, Managing Director of OCG Benelux zegt positief te zijn over de nieuwe samenwerking: “We zijn verheugd ons portfolio met oplossingen uit te breiden met STEALTHbits om onze klanten te nog verder te kunnen helpen met hun Identity & Access uitdagingen. We hebben al het StealthAUDIT Management Platform geïntegreerd om de audit te faciliteren en de ongestructureerde data in Microsoft FIM te controleren. We kijken uit naar een lange en succesvolle samenwerking, waar we samen klanten nog meer controle kunnen bieden.”

Over STEALTHbits

STEALTHbits gaat over data. Het verzamelen van data. Het analyseren van data. Het beschermen van data. Klanten helpen bij de kracht van hun gegevens te benutten en informatie verlenen waarmee zij beslissingen kunnen maken, problemen kunnen oplossen en bedrijfsprocessen kunnen stroomlijnen. Dat is waar STEALTHbits goed in is en wat zij al jaren doet.

Ze heeft ruime ervaring en diepgaande expertise in het beheer van Microsoft technologieën zoals Active Directory en Exchange en governance oplossingen voor ongestructureerde data.

Bezoek www.stealthbits.com voor meer informatie.

Over Oxford Computer Group

Oxford Computer Group (OCG) is een onafhankelijke IT dienstverlener gespecialiseerd in Identity & Access Management en Cloud enablement. OCG helpt organisaties om in controle te blijven zodat gebruikers de juiste toegang krijgen tot systemen en services, in huis, in de Cloud of een hybride combinatie. Daarbij maakt zij gebruik van Microsoft technologieën met een integratie naar andere technologieën. Ook dit jaar is OCG weer uitgeroepen dat Microsoft Partner of the Year.

OCG Benelux is onderdeel van de internationale groep met vestigingen in Engeland, Noord-Amerika en Duitsland, opgericht in 1983 en bekend om haar no-nonsens mentaliteit.

Bezoek www.oxfordcomputergroup.nl voor meer informatie.

Over Karin van der Meer

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top