dinsdag, februari 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Oxford Computer Group wint voor de zevende keer Microsoft Partner of the Year
Oxford Computer Group wint voor de zevende keer Microsoft Partner of the Year

Oxford Computer Group wint voor de zevende keer Microsoft Partner of the Year

  • Nederland
  • Oxford Computer Group heeft de Microsoft Partner of the Year Award 2015 voor het derde jaar op rij gewonnen. Ditmaal in de nieuwe categorie ‘Enterprise Mobility’. Het bedrijf wordt gewaardeerd voor het aantonen van uitmuntendheid in innovatie en implementatie van klantoplossingen op basis van Microsoft technologie.
  • MS POTY 2015
  • Oxford Computer Group
  • www.oxfordcomputergroup.nl
  • karin@oxfordcomputergroup.nl
  • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin van der Meer, Oxford Computer Group Benelux via 070-8887276 / 06-51394088 of via karin@oxfordcomputergroup.nl.

Hugh Simpson-Wells, CEO en oprichter van Oxford Computer Group, vertelt: “We hebben met bedrijven over de hele wereld gewerkt om uitgebreide, flexibele en veilige oplossingen voor hun mobiele werknemers te bouwen. Ik ben zeer blij dat we de Partner of the Year 2015 Award voor Enterprise Mobility hebben gewonnen; het bevestigd dat ons team van technici en consultants een extreem hoge kwaliteit oplossingen levert, altijd een stap extra doet en bovendien ook nog vernieuwend bezig is.”

Uit een verzameling van meer dan 2.300 deelnemers uit 108 landen wereldwijd werden prijzen in verschillende categorieën uitgereikt. Oxford Computer Group werd erkend voor het leveren van uitstekende oplossingen en diensten in de zakelijke mobiliteit.

3 op een rij

Hugh vervolgd, “We hebben de Partner of the Year award de afgelopen twee jaar in de categorie Identity gewonnen en 6 keer in totaal, maar deze categorie is komen te vervallen. Ik was bang dat het moeilijk zou zijn om door te breken in de nieuwe categorie van de Enterprise Mobility, maar we hebben de transformatie in één jaar gemaakt. Dat maakt ons voor de derde keer op rij winnaar!”

“De winnende teams van dit jaar bevonden zich tussen the beste en slimste van onze partners, het kwam dus niet als een verrassing dat Oxford Computer Group behoorde bij de winnaars als Enterprise Mobility Partner of the Year,” verteld Phil Sorgen, Corporate Vice President van Microsoft Worldwide Partner Group. “We juichen Oxford Computer Group toe voor deze prestatie en voor de uitstekende toegevoegde waarde voor onze gezamenlijke klanten.”

Sinds de oprichting in 1983 in Oxford is Oxford Computer Group gespecialiseerd in het helpen van organisaties bij het onder controle houden van de steeds complexer wordende IT systemen. “Je moet de juiste mensen de juiste toegang geven tot de juiste systemen, op het juiste moment”, zegt Simpson-Well. “Digitale identity is ongeveer het enige dat organisaties nog steeds kunnen controleren, en dat is waar we gespecialiseerd in zijn, nu ook in de mobility hoek.”

Over Karin van der Meer

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top