zondag, februari 28, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Paardekooper Private Insurance wint Hiscox Broker Award
Paardekooper Private Insurance wint Hiscox Broker Award

Paardekooper Private Insurance wint Hiscox Broker Award

  • Nederland
  • - Paardekooper Private Insurance in Bilthoven heeft de Hiscox Broker Award 2013 gewonnen. Van alle business partners die in ons land samenwerken met Hiscox, heeft Paardekooper dit jaar de beste resultaten behaald. De belangrijkste criteria voor de Broker Award zijn de groei van de verzekeringsportefeuille en het terugdringen van de loss ratio. De Hiscox Broker Award is uitgereikt op het kantoor van Paardekooper in Bilthoven.
  • Hiscox Nederland
  • janwillem.vanEs@hiscox.com

“Het klikt tussen Hiscox en ons”, vertelt een trotse directeur-eigenaar Eduard Paardekooper. “We bedienen dezelfde markt, spreken dezelfde taal, hebben dezelfde benadering én bieden dezelfde service. Ook is de werksfeer van onze bedrijven vergelijkbaar. Elke medewerker van Paardekooper die contacten onderhoudt met Hiscox, ervaart deze als bijzonder prettig en professioneel.”

Beste cijfers

Van alle deelnemende business partners boekte Paardekooper Private Insurance de hoogste cijfers op de diverse onderdelen die worden meegewogen in de beoordeling: de groei van de verzekeringsportefeuille, de controle over en beperking van de loss ratio, het initiëren van nieuwe verkoopactiviteiten en de constructieve samenwerking met Hiscox Nederland.

“Dit smaakt naar meer”, benadrukt Eduard Paardekooper. “Een dergelijke waardering stimuleert ons om ook volgend jaar weer een gooi te doen naar deze prijs.”

BrokerAward

Fotobijschrift:

De plaquette behorende bij de Hiscox Broker Award is uitgereikt op het kantoor van Paardekooper Private Insurance in Bilthoven. Op de foto v.l.n.r.  Albert-Jan Verwer, Eduard Paardekooper, Frits van der Laan, Hans Leenards, Thomas Paardekooper en Terje van Velze.

Over Hiscox

De internationale nicheverzekeraar Hiscox is gevestigd in Bermuda en staat genoteerd aan de London Stock Exchange (LSE: HSX). De drie belangrijkste underwritingonderdelen van de groep zijn Hiscox London Market, Hiscox UK & Europe en Hiscox International. Hiscox London Market verricht underwritingactiveiten voor internationale zaken die op de Londense markt verhandeld worden – over het algemeen grote of complexe projecten die gedeeld moeten worden met andere verzekeraars of die de internationale licenties van Lloyd’s vereisen. Hiscox UK & Europe biedt een scala aan nicheverzekeringen voor professionals en zakelijke klanten, alsmede zeer vermogende particulieren. Hiscox International omvat activiteiten in Bermuda, Guernsey en de VS. Hiscox Insurance Company Limited, Hiscox Underwriting Limited, Hiscox Europe Underwriting Limited en Hiscox Syndicates Limited zijn geautoriseerd en worden gereguleerd door de Britse Financial Services Authority. Voor meer informatie, zie www.hiscox.nl

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top