woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Paasontbijtbuffet verdringt de Paasborrel op de zaak
Paasontbijtbuffet verdringt de Paasborrel op de zaak

Paasontbijtbuffet verdringt de Paasborrel op de zaak

  • Nederland
  • Langzaam is er een verschuiving van de bekende Paas of Kerstborrel op de zaak, naar gezellig met z'n allen aan het onbijtbuffet.
  • paasontbijt-bestellen
  • Ontbijtservice Noorderland
  • www.ontbijtservice-noorderland.nl
  • info@ontbijtservice-noorderland.nl

Paasontbijt verdringt nu ook langzaam de bekende borrel op de zaak voor de Paasdagen.
De traditionele borrels met bitterballen met Pasen en Kerst en andere feestelijke bijeenkomsten op het werk maken plaats voor gezellig met z’n allen aan het ontbijtbuffet. Misschien wel een beter idee, iedereen vrolijk en weldoorvoed aan de arbeid na afloop in plaats van met een borrel op achter het stuur te kruipen.
Natuurlijk is dit een flinke klus om te organiseren en klaar te maken maar daar kan dan weer bedrijfscatering voor ingeschakeld worden om het Paasontbijtbuffet of Kerstontbijtbuffet te verzorgen.
Ontbijtservice Noorderland, in Groningen, merkt de toename van de vraag naar compleet verzorgde ontbijtbuffetten met de feestdagen sinds een jaar en zetten zij binnen no time een compleet gedekte ontbijttafel neer en zijn de tafels feestelijk gedekt en kan het ontbijt met alle collega’s van start. De Ontbijtservice in het hoge Noorden haalt diezelfde dag nog alles op en laat het weer spik en span achter, geen omkijken naar dus en niemand op de werkvloer is de klos voor de organisatie van het Paasontbijtbuffet of de schoonmaak.
Ontbijtservice Noorderland biedt verschillende vormen van ontbijtbuffet aan en ook kan je aangeven hoe je het wilt hebben. Het ene bedrijf gaat voor “een snelle zit”en heeft liever gemakkelijk disposibles die na afloop in de vuilnisbak verdwijnen, een ander ziet liever de gedekte tafel en een compleet aangeklede buffettafel met alles erop en er aan.
Alles is mogelijk en met Pasen en Kerstmis worden de buffetten natuurlijk in Paasstijl of Kerstsfeer aangekleed en zijn ook de ontbijtmenu’s op het thema aangepast. Zo biedt het Paasontbijt natuurlijk Paasstolletjes, Matzes en schalen vol chocolade eitjes naast de gekookte scharreleitjes.
Net als met Kerst beginnen de reserveringen vroeg en de meeste office managers, die met deze taak belast zijn, regelen al weken van de voren het Paasontbijt zodat zij verzekerd zijn van een feestelijk buffet want de ontbijtservice draait overuren voor de Paasdagen en tijdens de Paasdagen zelf verzorgen zij het Paasontbijt aan huis voor particulieren. Ook particulier kan je bij Ontbijtservice Noorderland terecht voor een Paasontbijtbuffet. Handig als de hele familie komt aanschuiven, scheelt weer in de moeite en in het boodschappen doen, heerlijk stressvrij met iedereen aanschuiven voor een perfect verzorgd Paasontbijt en geen vuile vaat achteraf, die wordt gewoon weer gebruikt opgehaald, hoe makkelijk is dat? Maar ook als je alleen bent of met z’n tweeën komt de ontbijtservice aan huis, de ontbijten feestelijk verpakt in luxe cateringdozen met alles erop en erin voor een luxe start van de dag.
Ontbijtservice Noorderland bezorgd de uitgebreide feestontbijten en ontbijtbuffetten in geheel Groningen en Drenthe, 7 dagen per week. Voor grotere groepen kan telefonisch de wensen doorgesproken worden of per mail. Het Paasontbijt kan ook gemakkelijk online besteld worden en zorg dat je er op tijd bij bent want ook hier geldt het bekende vol is vol.

Over noorderland

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top