maandag, november 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Paleis Het Loo: Apeldoorn Congresstad wint ‘Samen Ondernemen Award’
Paleis Het Loo: Apeldoorn Congresstad wint ‘Samen Ondernemen Award’

Paleis Het Loo: Apeldoorn Congresstad wint ‘Samen Ondernemen Award’

  • Nederland
  • Apeldoorn Congresstad heeft gisteravond de ‘Samen Ondernemen Award’ gewonnen! Samen met Platform Techniek en het Toeristisch Platform was Apeldoorn Congresstad genomineerd voor deze samenwerkingsprijs van het Business Event Apeldoorn.
  • Paleis Het Loo
  • http://www.paleishetloo.nl
  • info@paleishetloo.nl
  • https://www.paleishetloo.nl/apeldoorn-congresstad-wint-samen-ondernemen-award/

ACTIEF VOOR APELDOORNINSPIRERENDE CONGRESSEN

De Samen Ondernemen Award uit de waardering voor een samenwerkingsverband van Apeldoornse ondernemers die Apeldoorn op een positieve manier op de kaart zetten. Apeldoorn Congresstad bestaat uit meerdere lokale bedrijven die de stad actief als congresstad op de kaart zetten. Een combinatie van gezamenlijke marketing en het aanbieden van zowel accommodaties als congreslocaties zoals Paleis Het Loo en Radio Kootwijk maken het een bijzonder initiatief.

Paleis Het Loo is trots dat ze deel uit maakt van Apeldoorn Congresstad en kijkt uit naar vele inspirerende congressen die gezamenlijk georganiseerd gaan worden.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top