maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Paleis Het Loo: concert tegen reuma
Paleis Het Loo: concert tegen reuma

Paleis Het Loo: concert tegen reuma

  • Nederland
  • Op vrijdagavond 29 mei vindt er in De Balzaal van Paleis Het Loo een bijzonder concert plaats. De musici van het Valerius Ensemble van het Symfonie Orkest uit Enschede spelen op de violen en cello die gemaakt zijn door amateurvioliste Joke Bleumink. Toen Joke door haar reuma geen viool meer kon spelen, ging ze instrumenten bouwen. Met vier van die prachtige exemplaren wordt nu een uniek concert gegeven.
  • Paleis Het Loo
  • http://www.paleishetloo.nl
  • info@paleishetloo.nl
  • https://www.paleishetloo.nl/concert-tegen-reuma/

GOEDE DOEL

Het concert wordt georganiseerd met een missie. De opbrengst komt helemaal ten goede aan het wetenschappelijk onderzoek van professor Marcel Karperien van de Universiteit Twente.

Professor Marcel Karperien wil korte metten maken met artrose, een vorm van reuma die meer dan 1 miljoen mensen in Nederland treft. Hij ontwikkelt de injecteerbare pleister tegen artrose, die kapot kraakbeen in het gewricht weer laat herstellen. Als kraakbeen herstelt, nemen pijn en beperkingen door artrose af. Dit kan de oplossing voor miljoenen mensen in binnen- en buitenland betekenen.

HELPT U MEE?

Wilt u deze stap in de strijd tegen reuma ook mogelijk maken en tegelijkertijd een uniek concert op een koninklijke locatie bijwonen? Bestel dan uw kaarten en steun zo het veelbelovende onderzoek van professor Karperien naar de artrosepleister.

U kunt de avond bijwonen door uw kaarten à € 50,- per persoon te bestellen via de Universiteit Twente. De opbrengst van de kaartverkoop komt in zijn geheel ten goede aan het onderzoek naar de injecteerbare pleister tegen artrose van professor Marcel Karperien aan de Universiteit Twente.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top