woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Paleis Het Loo: Datum “Concours d’élégance Paleis Het Loo” 2014 Bekend
Paleis Het Loo: Datum “Concours d’élégance Paleis Het Loo” 2014 Bekend

Paleis Het Loo: Datum “Concours d’élégance Paleis Het Loo” 2014 Bekend

  • Nederland
  • Classic events, organisator van het “Concours d’élégance Paleis Het Loo”, heeft de datum voor het mooiste klassieke autofeest van Nederland bekend gemaakt. Het evenement zal dit jaar op zaterdag 21 en zondag 22 juni worden gehouden op het voorterrein van Paleis Het Loo. Grote namen als Maserati en Renault zullen in elk geval acte de présence geven.
  • Paleis Het Loo
  • http://www.paleishetloo.nl
  • info@paleishetloo.nl
  • http://www.paleishetloo.nl/datum-concours-delegance-paleis-het-loo-2014-bekend/

De 11e editie van het “Concours d’élégance Paleis Het Loo” heeft alles in zich om die van 2012 te overtreffen. Nieuw en werkelijk uniek is dat de ‘Bassecour’, het plein voor het paleis, ook wordt gebruikt. Organisator Jan-Peter Nijmeijers van Classic Events: “Dankzij de nieuwe locatie wint het evenement aan prestige en kunnen we de deelnemers aan het internationale concours op een nog passendere plek presenteren en jureren.”

Voor de editie van 2014 heeft een aantal aansprekende merken inmiddels aangegeven van de partij te zullen zijn. Maserati viert zijn 100 jarig bestaan in Apeldoorn en Renault wil er zijn rijke verleden onder de aandacht brengen. Daarnaast zullen ook Glasgarage en Vredestein hun opwachting maken. De verwachting is dat meer topmerken het concours zullen kiezen om hun unieke modellen aan het autominnende publiek te tonen.

De organisatie heeft al bijzondere auto’s weten op te sporen, stuk voor stuk klassiekers die niet eerder op het concours te zien zijn geweest. Zo komt er een Renault 40CV en neemt Maserati eveneens een aantal bijzonderheden mee. Ook de klasse van de Etceterini’s – de kleine Italiaanse carrosseriebouwers – belooft meer dan de moeite waard te worden. Verder zal er veel aandacht zijn voor Bentley en thema’s als Special Coachwork, de Gentleman Sportscars en mooi en glimmend koper in de Edwardian-klasse.

Medeorganisator Timo Rietbergen: “Al deze schoonheden zullen op de nieuwe locatie prachtig tot hun recht komen. En heel praktisch; nu de auto’s op het verharde plein staan, zijn we voor het welslagen van het concours minder van het weer afhankelijk. Een mooie bijkomstigheid is dat onze bezoekers gratis het paleis in mogen. Wij denken dat vooral de dames een paleisbezoek zullen waarderen.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top