donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Paleis Het Loo: expositie Grace Kelly verlengd
Paleis Het Loo: expositie Grace Kelly verlengd

Paleis Het Loo: expositie Grace Kelly verlengd

  • Nederland
  • Vanwege de grote belangstelling verlengt Paleis Het Loo de expositie ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’ tot en met 4 januari aanstaande. Vanaf de start van de tentoonstelling, begin juni, bezochten meer dan 150.000 mensen het paleis.
  • Paleis Het Loo
  • http://www.paleishetloo.nl
  • info@paleishetloo.nl
  • https://www.paleishetloo.nl/expositie-grace-kelly-verlengd/

De tentoonstelling toont het boeiende en veelbewogen leven van prinses Grace van Monaco. Kleding, accessoires, filmbeelden en foto’s brengen het verhaal van de prinses van één van de oudste Europese vorstenhuizen opnieuw tot leven.

‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’ is tot stand gekomen in samenwerking met het Grimaldi Forum Monaco en wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Renault Nederland. De expositie is gebaseerd op een presentatie in het Victoria en Albert Museum, Londen.

De tentoonstelling bevindt zich in de Westvleugel van het paleis. Kaarten voor de tentoonstelling zijn verkrijgbaar bij de kassa van Paleis Het Loo. Ook kunt u uw tickets inclusief Grace Kelly online bestellen. Voor de tentoonstelling geldt een toeslag van € 3,00 per persoon.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top