woensdag, oktober 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Paleis Het Loo in de zomervakantie
Paleis Het Loo in de zomervakantie

Paleis Het Loo in de zomervakantie

  • Nederland
  • Op de woensdagen, zaterdagen en zondagen in de zomervakantie organiseert Paleis Het Loo speciale rondleidingen naar het paleisdak, voor een weids uitzicht over de omgeving.
  • Paleis Het Loo
  • http://www.paleishetloo.nl
  • info@paleishetloo.nl
  • https://www.paleishetloo.nl/paleis-het-loo-in-de-zomervakantie/

Vanaf zaterdag 19 juli tot en met zondag 31 augustus 2014 wordt het dak van Paleis Het Loo opengesteld voor publiek. Onder begeleiding van gidsen worden de hoge trappen over de zolders van het paleis beklommen tot op het dak, waarvandaan bezoekers genieten van een onverwacht weids uitzicht over de prachtig aangelegde paleistuinen en de voorterreinen van Het Loo: een gebied van zes hectare, omsloten door het bosrijke paleispark. De gidsen geven toelichting op de historie van het paleis en de tuinen.

Rondleidingen dak: vanaf zondag 19 juli t/m zondag 31 augustus 2014 (uitsluitend op woensdag, zaterdag en zondag) vanaf 11.00 uur, elk half uur, laatste rondleiding om 16.00 uur, € 1,00 p.p., maximaal 25 personen per groep, kaartverkoop bij de audiobalie in het paleis tot 10 minuten voor aanvang van de tour. Reserveren niet mogelijk.

Tot en met 26 oktober is de expositie ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’ te zien, waarin het unieke verhaal wordt verteld over het veelbewogen leven van prinses Grace van Monaco. Kleding, accessoires, filmbeelden, foto’s en een auto brengen het verhaal van de prinses van één van de oudste Europese vorstenhuizen tot leven.

In het paleis is de presentatie ‘Royal Showpieces’ te bekijken, waarbij in vijf van de historische vertrekken werk van Nederlandse ontwerpers met kleding, serviezen en kunstobjecten uit eigen depot worden samengebracht. Daarnaast loopt de presentatie ‘Bloemenpaleis Het Loo’ nog tot 31 augustus, waarbij de bloemkunst in paleis en tuin centraal staan (Oostvleugel vanaf 13.00 uur).

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top