zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Paleis Het Loo krijgt bezoek van Kluiswagen BankGiro Loterij
Paleis Het Loo krijgt bezoek van Kluiswagen BankGiro Loterij

Paleis Het Loo krijgt bezoek van Kluiswagen BankGiro Loterij

  • Nederland
  • Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 maart staat de Kluiswagen van de BankGiro Loterij voor Paleis Het Loo in Apeldoorn. Bezoekers kunnen van 10.00 uur tot 15.00 uur bij de gouden truck die een gigantische kluis herbergt de laatste 5 cijfers van hun bankrekeningnummer invoeren. Zo maken zij kans op culturele prijzen, zoals toegangskaarten voor musea.
  • Paleis Het Loo
  • http://www.paleishetloo.nl
  • info@paleishetloo.nl
  • http://www.paleishetloo.nl/paleis-het-loo-krijgt-bezoek-van-kluiswagen-bankgiro-loterij/

Paleis Het Loo ontving onlangs een bijdrage van ruim 322.000 euro van de BankGiro Loterij. Met de komst van de Kluiswagen vieren de BankGiro Loterij en Paleis Het Loo deze schenking samen met de bezoekers.

Michel van Maarseveen, directeur Paleis Het Loo: “De deelnemers aan de BankGiro Loterij ondersteunen Paleis Het Loo al jaren ruimhartig, waardoor wij prachtige presentaties kunnen laten zien en de toegankelijkheid voor het publiek op alle fronten kunnen verbeteren.”

Logo Bankgiro Loterij

Bij de BankGiro Loterij is het bankrekeningnummer van de deelnemers hun lotnummer. Door mee te spelen met de BankGiro Loterij steunen deelnemers alle vormen van cultuur in Nederland en maken zij kans op prijzen, zoals de maximale prijzenpot van 12,5 miljoen euro in maart. De helft van de totale inleg van de deelnemers komt ten goede aan culturele organisaties, waaronder Paleis Het Loo.

Over de BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland. Bijna 600.000 Nederlanders spelen mee. Zij maken kans op prijzen en steunen alle vormen van cultuur in Nederland: van molens tot concerten en van festivals tot musea. De BankGiro Loterij kon dankzij haar deelnemers uit de inleg in 2013 62,5 miljoen euro bijdragen aan cultuur in Nederland. Twee derde van dat bedrag gaat naar musea, molens en monumenten, zoals het Rijksmuseum, de Hermitage Amsterdam, Vereniging de Hollandsche Molen en het Fries Museum. Een derde gaat naar organisaties, zoals het Prins Bernhard Cultuurfonds en Stichting DOEN, die op hun beurt podiumkunsten, beeldende kunst, festivals, cultuurprojecten en concerten ondersteunen.
Ga voor meer informatie naar: www.bankgiroloterij.nl

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top