vrijdag, oktober 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Paleis Het Loo: Open huis voor onderwijs
Paleis Het Loo: Open huis voor onderwijs

Paleis Het Loo: Open huis voor onderwijs

  • Nederland
  • Paleisreis afgekapte sjerp turqoise (variant 15)Bent u op zoek naar lesprogramma’s waarin uw leerlingen de Oranje-geschiedenis en het leven in een koninklijk paleis echt kunnen beleven en ervaren? Volg dan zelf een museumles en ontdek meer over het nieuwe onderwijsprogramma van Paleis Het Loo op woensdag 15 april tijdens het ‘Open Paleis’ voor leerkrachten uit het basisonderwijs.
  • Paleis Het Loo
  • http://www.paleishetloo.nl
  • info@paleishetloo.nl
  • https://www.paleishetloo.nl/open-huis-voor-onderwijs/

Deelname aan deze middag (van 13.30 tot 17.00 uur) is gratis. U kunt zich tot 8 april aanmelden via educatie@paleishetloo.nl.

OPEN PALEIS

Tijdens het Open Huis op woensdag 15 april kunnen leerkrachten en ICC’ers uit het primair onderwijs kennismaken met het brede aanbod aan ‘PaleisReis’-lesprogramma’s, het Koninklijke Schoolreisje en een kijkje nemen achter de schermen van het paleis.

NIEUWE AANPAK

Sinds 2014 is de afdeling Educatie van Paleis Het Loo een nieuwe weg ingeslagen op het gebied van onderwijs. Een geheel nieuw team, herziene lesprogramma’s en er is een eigen educatieve ruimte.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top