zondag, september 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Paraguays nieuwe president verleidt BDI
Paraguays nieuwe president verleidt BDI

Paraguays nieuwe president verleidt BDI

  • Nederland
  • Haracio Cartes geplaatst directe buitenlandse investeringen (DBI) op de top van zijn prioriteiten als Paraguayaanse president nadat hij nam de rol van deze week. Gerenommeerde ondernemer Cartes werd beëdigd als president van Paraguay van deze week, vier maanden na zijn centrum-rechtse partij versloegen hun naaste rivalen de Liberale Efrain Alegre.
  • TMF Fundadministrators B.V.
  • http://www.tmf-group.com
  • carla.mendy@tmf-group.com
  • http://www.tmf-group.com/en/Media-Centre/News-and-Features/August-2013/Paraguays-new-President-woos-FDI

Geconfronteerd beschuldigingen dat zijn zakelijke relaties hem een ​​doelwit van de Amerikaanse strafrechtelijke onderzoeken hebben gemaakt, keek hij naar de relaties met het noorden te verbeteren door het inhuren van Juan Carlos Lopez Moreira Borgognon – een alumni van toonaangevende Amerikaanse universiteiten, langs Amerikaanse banden Borgognon behoren een hoogste post bij Coca- Cola Company in Paraguay.

Cartes ‘inauguratie toespraak uiteengezet zijn plannen om FDI woo, belooft de internationale betrekkingen van Paraguay en haar inzet voor de mensenrechten te versterken. Hij zei: “Ik ben in de politiek om mijn volk te dienen, maakt de toekomst beter voor nieuwe generaties en bouwen onze identiteit als een vrije, onafhankelijke en soevereine volk.”

Paraguay is momenteel een economische boom van enorme proporties en het land heeft zeker niet uit geweest van de blik van internationale investeerders. Het is nu de snelst groeiende landen in de Amerika’s en kan de snelst groeiende in de wereld in 2013, na het bruto binnenlands product (BBP) cijfers van het eerste kwartaal liet een groei van 14,8% ten opzichte van vorig jaar.

Santiago Zavattiero, een financieel analist bij Diario 5 Dias, zei adequaat monetair beleid en meegaand fiscaal beleid, in aanvulling op de normalisatie van de landbouwproductie, is waarschijnlijk de economische groei voort te bewegen door het snelste tempo in tientallen jaren dit jaar.

Maar ondanks de aantrekkelijke vooruitzichten, de Wereldbank en de International Finance Corporation (IFC) nog rangschikken Paraguay als een van de moeilijkste landen in de wereld waarin om zaken te doen. TMF Group heeft lokale medewerkers in Paraguay die bedrijven kan helpen navigeren deze mijnenvelden, het verzorgen van de administratieve lasten en waardoor u zich kunt richten op uw core business groei.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top