maandag, juli 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Parallels Automation 6.0 met verbeterde gebruikerservaring en ondersteuning voor de nieuwste Microsoft Cloud Services
Parallels Automation 6.0 met verbeterde gebruikerservaring en ondersteuning voor de nieuwste Microsoft Cloud Services

Parallels Automation 6.0 met verbeterde gebruikerservaring en ondersteuning voor de nieuwste Microsoft Cloud Services

 • Nederland
 • Parallels kondigt de algemene beschikbaarheid van Parallels Automation 6.0 aan. De nieuwe release omvat functies zoals gedifferentieerde prijsstelling, directe migratie van Exchange 2007 naar 2013 en verbeterde hulpmiddelen voor het beheren van klantaccounts met meerdere gebruikers en diensten. Deze update maakt het ook mogelijk dat serviceproviders hun Microsoft cloud serviceaanbod updaten naar de nieuwste versies. De drie belangrijke gebieden binnen Parallels Automation 6.0 omvatten verbeteringen voor operations, gebruikerservaring en ondersteuning voor Microsoft cloudservices.
 • parallels_logo
 • Parallels
 • sp.parallels.com
 • Parallels@influx-pr.com
 • Apeldoorn / Renton, WA - 13 maart 2015 - Voor redactionele informatie of illustraties: Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055-3663034, e-mail: parallels@influx-pr.com

Release verbetert proefconversies en vermindert de complexiteit voor cloud service delivery.

Parallels kondigt de algemene beschikbaarheid van Parallels Automation 6.0 aan. De nieuwe release omvat functies zoals gedifferentieerde prijsstelling, directe migratie van Exchange 2007 naar 2013 en verbeterde hulpmiddelen voor het beheren van klantaccounts met meerdere gebruikers en diensten. Deze update maakt het ook mogelijk dat serviceproviders hun Microsoft cloud serviceaanbod updaten naar de nieuwste versies.
De drie belangrijke gebieden binnen Parallels Automation 6.0 omvatten verbeteringen voor operations, gebruikerservaring en ondersteuning voor Microsoft cloudservices.
Operationele verbeteringen voor serviceproviders:
 • Overdracht van klantaccounts tussen resellers en klanten, zonder verstoring van gerelateerde diensten
 • Implementeren van meer toegespitste prijsmodellen met gedifferentieerde volumeprijzen
 • Verbeterde ‘order-to-cash’ processen met normatieve indicatoren.
Verbeteringen gebruikerservaring voor eindgebruikers:
 • Implementeren van proefconversies met zichtbare herinneringen en een geactualiseerde proefconversie-wizard
 • Verbetere prestaties (maximaal 50 procent) voor voorzieningen, taakbeheer en de gebruikersinterface
 • Eenvoudige gebruikersinterface log-on ervaring tussen meerdere diensten met single sign-on
 • Ongecompliceerd gebruikers- en servicebeheer.
Microsoft Cloud Service ondersteuning:
 • Start Windows Shared hosting met nieuwste Windows 2012 & SQL 2014
 • Start Hosted Exchange (HEX) 2013 en migreer klanten vanuit HEX 2007/2010.
Wij waarderen de samenwerking met en praktijkervaring van onze partners“, stelt Alain Gentilhomme, senior vice president, Research & Development van Parallels. “Hun inbreng is van cruciaal belang om Parallels Automation verder te ontwikkelen met functies en mogelijkheden die voldoen aan de behoeften van hun klanten en hen in staat stellen om hun cloudservice business volgens hun specifieke behoeften te laten groeien.”
Met Windows Server 2012 ondersteuning voor shared webhosting, de mogelijkheid abonnementen tussen klanten te verplaatsen en alle verbeteringen sinds Parallels Automation 5.5, is Parallels Automation 6.0 de beste versie tot nu toe“, volgens Shawn Ort, system administrator, InfoQuest Technologies.
Het competitieve landschap voor hosted services blijft zeer concurrerend en serviceproviders van alle soorten en maten strijden om marktaandeel,” zegt Philbert Shih, managing director, Structure Research. “Succes is afhankelijk van het vinden van operationele efficiëntie, het leveren van een consistente en aangename gebruikerservaring en kijken naar mogelijkheden om te differentiëren. De beste manier om deze doelstellingen te bereiken is door middel van automatisering, uniform beheer en platform voor de levering. Het bouwen van zoiets vergt jaren van technische inspanning die potentieel afstand neemt van de kern operationele en zakelijke prioriteiten. Als het gaat om de ‘bouwen versus kopen’ beslissing is het vaak zinvol om te kijken naar de software van derden en iemand anders laten bouwen.”
Parallels Automation is het platform voor service providers voor het leveren en verkopen van vooraanstaande cloud-diensten en cross-platform oplossingen aan bedrijven wereldwijd. Het versnelt de ontwikkeling en levering van gedifferentieerde servicepakketten of -bundels via meerdere verkoopkanalen en stroomlijnt de activiteiten van serviceproviders. Ook ondersteunt het resellers en klanten met dynamische, op rollen gebaseerde bedieningspanelen voor zelfsturende accounts, gebruikers en diensten.
Over Parallels 
Parallels biedt het platform voor service providers voor het leveren en verkopen van vooraanstaande cloud-diensten en cross-platform oplossingen aan bedrijven wereldwijd. Parallels – opgericht in 2000 – heeft zich ontwikkeld tot een snelgroeiend softwarebedrijf met meer dan 900 medewerkers in kantoren in Noord-Amerika, Europa, Afrika, Australië en Azië.
Voor meer informatie kunt u terecht op http://sp.parallels.com/, volg ons op Twitter via www.twitter.com/ParallelsCloud of vindt ons leuk op Facebook viawww.facebook.com/ParallelsCloud.

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top