woensdag, mei 18, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Parallels Cloud Server officieel geaccepteerd als ondersteunend Server Virtualisatieproduct voor OpenStack
Parallels Cloud Server officieel geaccepteerd als ondersteunend Server Virtualisatieproduct voor OpenStack

Parallels Cloud Server officieel geaccepteerd als ondersteunend Server Virtualisatieproduct voor OpenStack

  • Nederland
  • Parallels Cloud Server, de commerciële container­oplossing van Parallels, is nu officieel als server virtualisatie infrastructuurproduct geaccepteerd in OpenStack, Kilo release. De erkenning zorgt ervoor dat serviceproviders die OpenStack als een infrastructurele oplossing gebruiken daarvoor Parallels Cloud Server in kunnen zetten. Ook meer dan 150 bedrijven die het wereldwijde open source initiatief ondersteunen kunnen de technologie veilig integreren in hun eigen aanbod.
  • parallels_logo
  • Parallels
  • http://sp.parallels.com
  • parallels@influx-pr.com
  • Apeldoorn / RENTON, WA - 11 maart 2015 - Voor redactionele informatie: Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055-3663034, e-mail: parallels@influx-pr.com
Meest gebruikte commerciële containerproduct nu beschikbaar voor serviceproviders in
de OpenStack community
Parallels Cloud Server, de commerciële container­oplossing van Parallels, is nu officieel als server virtualisatie infrastructuurproduct geaccepteerd in OpenStack, Kilo release. De erkenning zorgt ervoor dat serviceproviders die OpenStack als een infrastructurele oplossing gebruiken daarvoor Parallels Cloud Server in kunnen zetten. Ook meer dan 150 bedrijven die het wereldwijde open source initiatief ondersteunen kunnen de technologie veilig integreren in hun eigen aanbod.
Parallels Cloud Server (PCS) is de meest gebruikte commerciële containertechnologie op de markt en de containeroplossingen overschreden onlangs een miljoen virtualisatie exemplaren. De acceptatie van PCS voor OpenStack biedt gebruikers van ondersteunde server virtualisatie producten een unieke oplossing. Het zorgt voor verdere acceptatie van het OpenStack-platform door serviceproviders.
“De OpenStack community is de afgelopen vier jaar explosief gegroeid en Parallels is al lang een supporter van die groei en innovatie”, stelt James Bottomley, chief technology officer, virtualization van Parallels. “Met Parallels Cloud Server heeft deze gemeenschap een bewezen containergebaseerde virtualisatietechnologie. Organisaties die OpenStack inzetten, kunnen nu containers voor cloud applicatieontwikkeling aanbieden.”
Parallels werd in 2013 lid van de OpenStack community en blijft zich inzetten voor open source softwareontwikkeling. Tot op heden werden van het bedrijf ookParallels Containers en Parallels Hypervisor - beide componenten van Parallels Cloud Server – als officiële OpenStack-ondersteunde producten aanvaard. Ook kan het Parallels Automation platform worden ingezet voor het beheer van clouds op basis van Mirantis OpenStack.
“We hebben het afgelopen jaar nauw met Parallels samengewerkt met betrekking tot de inzet van OpenStack-gebaseerde diensten voor de Mirantis OpenStack APS Package voor Parallels Automation”, aldus Boris Renski, mede-oprichter en chief marketing officer van Mirantis. “Het OpenStack-platform bepaalt mede de toekomst van software. Daarmee hebben serviceproviders meer vrijheid – het zorgt ervoor dat hun klanten die draaien op Mirantis OpenStack eenvoudig en efficiënt die clouds kunnen implementeren en beheren.”
Over Parallels Cloud Server 
Parallels Cloud Server (PCS) is een high-security, high-performance virtualisatie-oplossing die containers, virtuele machines en opslag combineert. Serviceproviders wordt daardoor een rendabel platform geboden voor het leveren van high-availability cloud-diensten aan hun klanten. PCS is een veilige en schaalbare oplossing ideaal voor serviceproviders die willen profiteren van de opkomende containerafhankelijke technologieën met een platform dat providers zal helpen nieuwe oplossingen te bouwen voor ondernemingen en cloud applicatieontwikkelaars die moderne cloudapplicaties bouwen.
Meer informatie over de ondersteuning van PCS door OpenStack is hierbeschikbaar.
Over Parallels 
Parallels biedt het platform voor service providers voor het leveren en verkopen van vooraanstaande cloud-diensten en cross-platform oplossingen aan bedrijven wereldwijd. Parallels – opgericht in 2000 – heeft zich ontwikkeld tot een snelgroeiend softwarebedrijf met meer dan 900 medewerkers in kantoren in Noord-Amerika, Europa, Afrika, Australië en Azië.
Voor meer informatie kunt u terecht op http://sp.parallels.com/, volg ons op Twitter via www.twitter.com/ParallelsCloud of vindt ons leuk op Facebook viawww.facebook.com/ParallelsCloud.

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top