zondag, maart 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Parallels wijzigt naam van Serviceprovider Business Unit in Odin
Parallels wijzigt naam van Serviceprovider Business Unit in Odin

Parallels wijzigt naam van Serviceprovider Business Unit in Odin

  • Nederland
  • Parallels wijzigt naam van Serviceprovider Business Unit in Odin
  • odin-logo-color
  • Odin
  • www.odin.com
  • odin@influx-pr.com
  • Apeldoorn, Renton, WA (USA) en Rust (D) - 24 maart 2015 - Parallels® heeft vandaag de naamsverandering van de Service Provider business unit aangekondigd. Per direct zal de Service Provider tak van het bedrijf opereren onder de merknaam Odin (www.odin.com) terwijl de Cross-Platform Solutions eenheid blijft opereren als Parallels (www.parallels.com). Voor redactionele informatie: Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055-3663034, e-mail: parallels@influx-pr.com
Parallels® heeft vandaag de naamsverandering van de Service Provider business unit aangekondigd. Per direct zal de Service Provider tak van het bedrijf opereren onder de merknaam Odin (www.odin.com) terwijl de Cross-Platform Solutions eenheid blijft opereren als Parallels (www.parallels.com).
Door onder twee verschillende merknamen te opereren zijn we in staat om klanten beter te bedienen, in te spelen op marktbewegingen en te profiteren van het enorme potentieel dat we in beide activiteiten zien“, stelt Birger Steen, chief executive officer van de Parallels groep. “Odin zal zich blijven richten op het ondersteunen van de wereldwijd meer dan 10.000 serviceprovider klanten gericht op winstgevende groei met cloud-diensten. De Cross-Platform Solutions unit – Parallels – blijft de beste cross-platform ervaring bieden aan miljoenen gebruikers van Parallels Desktop for Mac, Parallels Access en de andere marktleidende producten.”
Odin 
Odin levert software die de mogelijkheden van het cloud-ecosysteem benut; van zowel kleine en lokale hosters als een aantal van ‘s werelds grootste telecommunicatie-aanbieders. Odin zorgt voor industrie-expertise, een breed aanbod van veelgevraagde cloud-applicaties en de meest uitgebreide selectie van software waaronder web server management, server virtualization, administratie en automatisering van facturering. Odin ondersteunt, met kantoren in 15 landen, meer dan 10.000 serviceproviders bij het leveren van applicaties en cloud-diensten aan meer dan 10 miljoen kleine en middelgrote bedrijven.
Parallels 
Parallels biedt klanten eenvoudig toegang tot de applicaties en bestanden die ze nodig hebben en willen gebruiken op elk apparaat of besturingssysteem. De producten omvatten Parallels Desktop for Mac (www.parallels.com/desktop), de bestverkopende software voor Windows-toepassingen op een Mac, en Parallels Access (www.parallels.com/access), de marktleidende productiviteit app voor externe toegang. Onlangs heeft Parallels 2X Software overgenomen (www.2x.com), een marktleider in desktop virtualisatie, applicatie publishing-oplossingen en mobile device management (MDM).
Over Parallels 
Parallels is een wereldwijde leider op het gebied van hosting en cloud-diensten en cross-platform oplossingen die respectievelijk worden geleverd onder de merknamen Odin en Parallels. Parallels – opgericht in 2000 – is een snelgroeiend softwarebedrijf met meer dan 900 medewerkers in kantoren in Noord-Amerika, Europa, Australië en Azië.

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top