zondag, november 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Parcare parkeerplaatsen nu ook te reserveren via de Jong Intra
Parcare parkeerplaatsen nu ook te reserveren via de Jong Intra

Parcare parkeerplaatsen nu ook te reserveren via de Jong Intra

  • Nederland
  • Via de Jong Intra kunnen consumenten bij het boeken van hun reis ook direct een voordelige parkeerplaats van Parcare reserveren vlakbij de luchthaven. Zo zijn de reis en parkeerplaats in één keer makkelijk geregeld.
  • Parcare logo
  • Parcare
  • www.parcare-parking.com
  • mvdkroon@parcare-parking.com
  • ------------------------------------------------------------------------------- Voor meer informatie kijk op www.parcare-parking.com, mail naar info@parcare-parking.com of bel 088 – 57 00 100.

Het is voor reizigers die hun reis via de Jong Intra boeken nu ook mogelijk om direct een parkeerplaats bij Parcare te reserveren. Zo zijn de reis en parkeerplaats bij de luchthaven in één keer makkelijk geregeld.

Bij het boeken van een reis wordt er niet altijd meteen gedacht aan het reserveren van een parkeerplaats bij de luchthaven. Dit wordt vaak op het laatste moment nog even snel geregeld. Door de samenwerking tussen de Jong Intra en Parcare is het mogelijk om meteen bij het boeken van een reis, ook een voordelige parkeerplaats reserveren nabij de luchthaven.

Reisorganisatie de Jong Intra is bij de ANVR aangesloten en heeft zich gespecialiseerd in o.a. vlieg- en autovakanties in Europa, cruises, rondreizen, stedentrips en wintersport. Het is een onafhankelijke, allround touroperator die elk seizoen een groot aantal brochures op de markt brengt met het aanbod in verschillende vakanties.

Parcare werkt bij luchthavens in de Benelux samen met verschillende lokale parkeeraanbieders en hotels. Dit zorgt ervoor dat zij drie verschillende parkeerservices aan kan bieden, namelijk Shuttle Parking, Valet Parking en Park, Sleep and Fly. Daarnaast wordt er ook samengewerkt met verschillende reisorganisaties. Hierdoor wordt het voor consumenten gemakkelijk om tijdens het boekingsproces van hun reis ook meteen een parkeerplaats vlakbij de luchthaven te boeken. De Parcare services zijn nu al te boeken bij de luchthavens in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Maastricht en de twee luchthavens van Brussel.

Over Maaikevdk

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top