woensdag, juni 26, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Pareltjes in Amsterdam
Pareltjes in Amsterdam

Pareltjes in Amsterdam

  • Nederland
  • Amsterdam, 1 maart 2016 – De Stedemaeght, Abel Tasman en Willem Barentsz zijn de vlaggenschepen van NAUPAR. Naast het maken van unieke vaartochten over het IJsselmeer, varen deze drie pareltjes ook op het IJ, gelegen in onze cultuurrijke hoofdstad Amsterdam!
  • NAUPAR
  • webteam@naupar.com

Amsterdam, 1 maart 2016 – De StedemaeghtAbel Tasman en Willem Barentsz zijn de vlaggenschepen van NAUPAR. Naast het maken van unieke vaartochten over het IJsselmeer, varen deze drie pareltjes ook op het IJ, gelegen in onze cultuurrijke hoofdstad Amsterdam!

Prachtig ingerichte schepen

De StedemaeghtAbel Tasman en Willem Barentsz zijn volgens velen de mooiste en meest luxe schepen van NAUPAR. Wij zijn het daar zeker mee eens! Deze prachtig ingerichte schepen zijn een lust voor het oog. Zowel boven- als benedendeks ervaart u de charme van deze authentieke driemasters. En bent u bij SAIL Amsterdam geweest, dan hebt u ze vast ook zien varen!

Culinaire arrangementen

Borrelen, barbecueën, lunchen of brunchen midden op het IJ? Op de StedemaeghtAbel Tasman en Willem Barentszkan het allemaal. Aan boord bereidt de chef met hoogwaardige producten de lekkerste maaltijden. Een ware smaaksensatie in een unieke ambiance!

Wat vindt u langs het IJ?

Langs het Amsterdamse IJ vindt u een mooie mix van indrukwekkende historische panden en ultramoderne gebouwen. Met name het EYE valt op, maar ook het ‘s avonds prachtig verlichte Muziekgebouw aan ’t IJ is een echte eyecatcher. Daarnaast zijn er de Openbare Bibliotheek, het Conservatorium van Amsterdam en het klassieke Lloyd Hotel om te bewonderen. Stuk voor stuk schitterende bouwwerken die perfect passen in het Amsterdamse havendecor.

Onze boten door de grachten

Naast deze drie unieke schepen, heeft NAUPAR ook comfortabele salonboten en ruime sloepen in Amsterdam. Hiermee kunt u uw vaartocht aan boord van de StedemaeghtAbel Tasman en Willem Barentsz combineren met een ontspannen vaartocht door de sfeervolle Amsterdamse grachten.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top