vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / PARKEREN EN EXPOSEREN MOGELIJK IN HET RAI PARKEERGEBOUW
PARKEREN EN EXPOSEREN MOGELIJK IN HET RAI PARKEERGEBOUW

PARKEREN EN EXPOSEREN MOGELIJK IN HET RAI PARKEERGEBOUW

  • Nederland
  • Afgelopen week is er hard gewerkt aan het gereed maken van het nieuwe parkeergebouw van de RAI. Op vrijdag 19 augustus heeft de sleuteloverdracht plaatsgevonden. Na het in gebruik nemen van het parkeergebouw is het RAI-complex uitgebreid met 1.000 extra parkeerplekken. Nu biedt het terrein in totaal 4.000 parkeerplekken aan haar bezoekers.
  • RAI Amsterdam
  • info@rai.nl

Parkeren en exposeren
Echter is het niet alleen mogelijk om te parkeren in het nieuwe gebouw van de RAI, ook biedt het de mogelijkheid om er te kunnen exposeren. De eerste verdieping maakt dit mogelijk omdat die ingezet kan worden als beursvloer van 2.700 m2. In september zal IBC, de grootste internationale beurs over elektronische media en entertainment die bij de RAI plaats vindt, al gebruik maken van de eerste verdieping. Het parkeergebouw is een mooie verbinding tussen hal 8 en hal 10 waardoor de bezoekers zich gemakkelijk kunnen navigeren door het hele gebouw.

Kortom: Een gebouw met veel mogelijkheden!

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top