woensdag, mei 18, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Partners gezocht horeca en recreatie
Partners gezocht horeca en recreatie

Partners gezocht horeca en recreatie

  • Nederland
  • Outdoor activiteiten op locatie
  • GroenUit.nu
  • Www.groenuit.nu
  • info@groenuit.nu
  • Persbericht Dwingeloo, 7 januari 2014

Unieke en leuke outdoor activiteiten ook op uw locatie!

Samen met GroenUit.nu kan iedere organisatie haar arrangement vergroten met leuke en unieke outdoor activiteiten.

GroenUit.nu is een jonge organisatie uit Dwingeloo (Drenthe) die diverse activiteiten aanbiedt. Deze activiteiten zijn uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, familie uitjes, groepsuitjes, vrijgezellenfeesten, dagjes weg en andere leuke uitjes.

Flyboarden bij groenuit

Flyboarden ook bij u op locatie mogelijk

Onlangs introduceerde GroenUit.nu al als eerste organisatie op de hele wereld de picknickfiets. Maar alsof dit niet genoeg is blijft de organisatie steeds weer nieuwe activiteiten bedenken en het assortiment uitbreiden.

Het leuke aan GroenUit.nu is dat zij niet locatiegebonden zijn en daarom bijna alle activiteiten ook opandere locaties kan aanbieden. Hierdoor is GroenUit.nu dan ook altijd op zoek naar nieuwe partners die ook leuke en unieke outdoor activiteiten willen aanbieden.

Door partner te worden met GroenUit.nu kun je eenvoudig je assortiment uitbreiden en je klanten nog meer bieden! Laat ze genieten van een uitdagende segway of trikke tocht, stuur je klanten op pad met een retro scooter of laat ze genieten van een lekker lunch op de picknickfiets. Maar naast deze activiteiten zijn er ook die gericht zijn op teamwork. Zo kun je als partner van GroenUit.nu ook de slackline of bamboestieken aanbieden.

En dit is nog niet alles er is als partner zoveel mogelijk!

Samen met GroenUit.nu kun je dus vele leuke, nieuwe en unieke activiteiten aanbieden op uw locatie!

Wilt u meer weten over de activiteiten die GroenUit.nu aanbiedt? Kijk dan op onze websitehttp://www.groenuit.nu of neem contact met ons op via info@groenuit.nu.

Activiteiten van GroenUit

Diverse activiteiten van groenuit ook bij u op locatie mogelijk

Over Mariska

GroenUit.nu in en outdoor (bedrijfs) uitjes en belevingen. Wij laten uw mensen weer lachen, hebben ultieme uitdagingen en adrenaline kicks

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top