zaterdag, februari 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Pasen is een eitje voor Ontbijtservice Noorderland
Pasen is een eitje voor Ontbijtservice Noorderland

Pasen is een eitje voor Ontbijtservice Noorderland

  • Nederland
  • Een Paasontbijt voor een heerlijk en gezellig Pasen Het Paasontbijt is al jaren een echt familie ontbijt. Het moment om in alle rust te genieten met een heerlijk Paasontbijt welk door Ontbijtservice Noorderland met alle liefde en aandacht bereid en bezorgt word in Groningen en Drenthe.
  • paas-ontbijt
  • Ontbijtservice Noorderland
  • http://ontbijtservice-noorderland.nl
  • info@ontbijtservice-noorderland.nl
  • Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@ontbijtservice-noorderland.nl of telefonisch op 0616688744 met Charlotte Lagendijk
  • paas-ontbijt

t_paas_ontbijt

Pasen, lente, tulpen, krokusjes, de dagen worden langer en lichter, voorjaarsbloemetjes staan in de bloei, het Paasontbijt komt eraan!

Om de Paasdagen feestelijk te beginnen kunt u nu uzelf, gezin of gezellig met z’n tweetjes of een ander verrassen met een goed gevuld, luxe Paasontbijt van Ontbijtservice Noorderland. Deze ontbijtservice verzorgt eerste en tweede Paasdag luxe Paasontbijten, gevuld met allerlei lekkernijen zoals roomboter Paasstolletjes, verse croissanten, Matzes, knapperige pistoletjes, fijne vleeswaren, gerookte zalm, luxe salades, diverse kaasssoorten en natuurlijk chocolade Paaseitjes, aan alles is gedacht door PaasOntbijtservice Noorderland!

De regelmatig in de media”als best getest” ontbijtservice verzorgt tijdens de Paasdagen het Paasontbijt geheel in Paasstijl met o.a. Paasservetjes, paaseieren en aardewerk Paaseierdopjes.

Gemak dient de mens in dit geval en kunt u nu al voor de Paasdagen uw Paasontbijt bestellen bij de Ontbijtservice voor Groningen en Drenthe. Snel bestellen op

http://www.ontbijtservice-noorderland.nl/contents/nl/d36_paas_ontbijt.html dan bent u er in ieder geval op tijd bij want tijdens Pasen draait deze Paasontbijtservice op volle toeren en vol is echt vol!

Gezellig met collega’s op de zaak aan het Paasontbijt? Ook voor bedrijven verzorgt Ontbijtservice Noorderland een uitgebreid Paasontbijtbuffet om de ochtend goed te beginnen!

Over noorderland

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top