woensdag, oktober 5, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Pasen: NAUPAR komt met alternatief voor de meubelboulevard
Pasen: NAUPAR komt met alternatief voor de meubelboulevard

Pasen: NAUPAR komt met alternatief voor de meubelboulevard

  • Nederland
  • Dit voorjaar kunnen families of vriendengroepen de paasdagen op een bijzondere manier doorbrengen. NAUPAR biedt de mogelijkheid om deze dagen extra voordelig een schip te huren. Het bedrijf verwacht dat veel mensen de paasdagen dit jaar buitenshuis zullen doorbrengen; Pasen valt laat en daarmee is de kans op goed weer groot.
  • Paasweekendddd
  • NAUPAR
  • www.naupar.nl/actueel/pasen-2017
  • webteam@naupar.com

Voor ieder wat wils
Samen zeilen is dan een mooie manier om buiten te zijn én tijd door te brengen met familie of vrienden. Wie wil, mag actief met de bemanning meezeilen. En wie dat niet wil, gebruikt de tijd om te ontspannen. Aanleggen in een van de vele leuke havenstadjes rond het IJsselmeer, of zeilen naar de Waddeneilanden behoort ook tot de mogelijkheden.

Aandacht voor elkaar
‘In deze tijd, waarin veel mensen het idee hebben dat de maatschappij individualiseert en ze minder ruimte ervaren om zich te onttrekken aan de dagelijkse drukte, bieden wij een rustgevend tegenwicht’, aldus directeur Pouwel Slurink. ‘Aan boord van onze schepen is alle ruimte om te ontspannen en om écht tijd te hebben voor elkaar. Wij vinden dat een mooie boodschap en de paasdagen lenen zich er goed voor om deze boodschap in de praktijk te brengen.’

Meer informatie op de website van NAUPAR
Voor meer informatie over deze bijzondere viering van Pasen, kunt u kijken op www.naupar.nl/acties/actie-paasweekend/. In het kort komt het echter hierop neer: groepen vanaf vijftien personen kunnen in het paasweekend – vrijdag 14 t/m maandag 17 april – voordelig een schip huren. U kunt vertrekken vanuit Enkhuizen, Lelystad, Harlingen en Kampen.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top