donderdag, december 2, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Passieboer verspreidt financiële kennis in begrijpelijke taal
Passieboer verspreidt financiële kennis in begrijpelijke taal

Passieboer verspreidt financiële kennis in begrijpelijke taal

  • Nederland
  • Op 19 en 20 oktober vindt het National Achievers Congress (NAC) 2013 plaats in de RAI in Amsterdam. Tijdens het NAC vertellen financieel specialisten en succesvolle ondernemers over financiën. Zo ook Robert Kiyosaki (auteur van de bestseller ‘Rich Dad, Poor Dad’) die in begrijpelijke taal de deelnemers leert hun financiële wereld te bevatten. 'Door sprekers als Robert Kiyosaki naar Nederland te halen, wil ik een gelegenheid creëren om mensen financieel te onderwijzen zodat ze hun eigen toekomst, en daarmee de toekomst van hun kinderen, kunnen verbeteren.' Pieter Monsma, Passieboer, is blij met de komst van Kioyosaki. 'Nederland op de rit krijgen, dat is wat ik wil bereiken met mijn inspanningen.
  • Finance Vision B.V.
  • www.finance-vision.nl
  • info@finance-vision.nl

Rutte wilt van verzorgingsstaat naar participatiemaatschappij. Met andere woorden stap uit de passagiersstoel en neem de stuurknuppel ter hand. Wel zo prettig om dan een handleiding te krijgen. Want hoe hou je het vliegtuig in de lucht en wat is de beste route? Als financiële co piloot adviseert Jane de Lira, ondernemers dagelijks bij het financieel gezond houden van hun bedrijf. Ook zij onderstreept het belang van verspreiden van financiële kennis en heeft zich aangesloten bij het Trekker( promotie)team van Pieter Monsma. .De seminars die wij organiseren en promoten zijn niet zomaar uitgekozen. Ze helpen om ons land positiever te maken en ook financieel op de rit te krijgen.

Een bedrijf huurt een financieel specialist in om het huishoudboekje op orde te houden als particulier mag je het zelf doen. De overheid trekt zich terug en je krijgt steeds meer verantwoordelijkheden: zelf voor je pensioenzorgen, een groot deel van je ziektekosten betalen en de studiekosten van je kinderen bekostigen. Op school leer je een vak ,een beroep en leer je niets over geldzaken.

Hoe ga je dat allemaal betalen? Samen vormen we ook nog “BV Nederland”. Hoe krijgen we de “ BV “uit de crisis met zo weinig financiële kennis binnen het bedrijf?

We moeten onszelf en vooral onze kinderen leren omgaan met geld. Wie het National Achievers Congress 2013 bezoekt, gaat twee dagen naar een financiële school. Krijgt twee dagen onderwijs van de meest succesvolle mensen ter wereld op financieel gebied, die als missie hebben de wereld te verbeteren.

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top