woensdag, februari 26, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Paul Turner naar Duitsland
Paul Turner naar Duitsland

Paul Turner naar Duitsland

  • Europa
  • Zanger en entertainer Paul Turner zal in mei 2014 deelnemen aan de Duitse variant van de show Keep Your Light Shining (www.keepyourlightshining.de) Het programma is een waanzinnig nieuw format voor de Duitse TV en zal uitgezonden worden op de grote zender ProSieben/SAT1. Dit netwerk is een van de grootste zenders van Duistland en verantwoordelijk voor vele andere grote producties zoals onder andere The Voice of Germany.
  • paulnieuw1
  • Paul Turner Fanclub Official
  • www.paulturnerfanclub.webs.com
  • L.vanhanswijk@chello.nl

Paul Turner naar Duitsland

 

paulnieuw1

Zanger en entertainer Paul Turner zal in mei 2014 deelnemen aan de Duitse variant van de show Keep Your Light Shining (www.keepyourlightshining.de)

Het programma is een waanzinnig nieuw format voor de Duitse TV en zal uitgezonden worden op de grote zender ProSieben/SAT1. Dit netwerk is een van de grootste zenders van Duistland en verantwoordelijk voor vele andere grote producties zoals onder andere The Voice of Germany.

“Paul is erg blij met deze kans en zal natuurlijk gaan strijden voor de winst”, aldus zijn management. “Vóór de live shows zullen 10 dagen aan repetities vooraf gaan met intensieve begeleiding en training. Paul heeft eerder in Duitsland gewerkt in Duitse varianten van bekende musicals, dus wennen zal wel lukken.” Vorige week werd al bekend dat de nieuwe single van Paul, ‘Takin Over’ zou gaan uitkomen. Hierbij kunnen wij ook bevestigen dat dit op 25 april aanstaande zal zijn. Deze single zal ook in Duitsland uitgebracht gaan worden.

Met een nieuwe single kan een nieuwe show natuurlijk niet uitblijven. Deze spetterende show is volledig up-to-date met de nieuwste (club)hits uit de top 40. Van Nicki Minaj, LMFAO, Robin Thicke, Rihanna tot aan Lady Gaga met in de muziek verweven snippets uit de beste hits aller tijden zoals “We will rock you” en “living on a prayer”, zijn allen onderdeel van deze “high energy” show.

Bron: Janvis.nl

Informatie: ralph@artisteventmanagement.nl

Over Linda van Hanswijk

Eigenaar- oprichter Planet Paul Experience ft Paul Turner. Official Fanclub.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top