zaterdag, december 4, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Paul Turner tekent platencontract, release nieuwe single
Paul Turner tekent platencontract, release nieuwe single

Paul Turner tekent platencontract, release nieuwe single

  • Internationale
  • Paul Turner tekent platencontract
  • contract
  • Paul Turner Fanclub
  • www.paulturnerfanclub.webs.com
  • L.vanhanswijk@chello.nl
  • MBMG en Artist & Event Management zijn erg blij om aan te kunnen kondigen dat entertainer Paul Turner heeft besloten om zijn nieuwe singel “Takin over” via MBMG Records te gaan releasen. De nieuwe singel is geschreven en geproduceerd door Jeroen Nap (www.napmusic.nl) en Paul Turner. Voor Paul is het dubbel bijzonder omdat hij de tekst zelf heeft geschreven en samen met Jeroen het gehele productie proces doorgegaan is.

MBMG en Artist & Event Management zijn erg blij om aan te kunnen kondigen dat entertainer Paul Turner heeft besloten om zijn nieuwe singel “Takin over” via MBMG Records te gaan releasen.

De nieuwe singel is geschreven en geproduceerd door Jeroen Nap (www.napmusic.nl) en Paul Turner. Voor Paul is het dubbel bijzonder omdat hij de tekst zelf heeft geschreven en samen met Jeroen het gehele productie proces doorgegaan is.

“Vanuit het niets is een singel ontstaan waar wij super trots op zijn. Ik heb zoveel mogen leren de afgelopen maanden”, aldus Paul.

“Paul is een top entertainer met een bijzondere persoonlijkheid. Natuurlijk heeft hij het stigma van “weer een artiest uit een talentenjacht” om zich heen hangen maar ik ben ervan overtuigd dat hij nog heel veel mensen blij kan maken met zijn positieve energie en muziek”.

“Er is een plan, een doel, een droom en een realiteit” zegt MBMG’s oprichter Maarten Barf, “Niemand kan de toekomst voorspellen en het is nu aan de fans van Paul Turner om hier een succes van te maken”.

De release datum zal rond koningsdag zijn.

Via de verschillende websites en social media zal de definitieve datum bekend gemaakt worden. Check www.mbmg.eu, www.planet-paul.com and www.artisteventmanagement.nl om op de hoogte te blijven!

Paul turner is te boeken via www.janvis.nl

Over Linda van Hanswijk

Eigenaar- oprichter Planet Paul Experience ft Paul Turner. Official Fanclub.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top