maandag, juni 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Pay voor Resultaten SEO Diensten door SERP Consultancy, India
Pay voor Resultaten SEO Diensten door SERP Consultancy, India

Pay voor Resultaten SEO Diensten door SERP Consultancy, India

  • Anderen
  • SERP Consultancy, een ISO 9001:2008 geaccrediteerd gespecialiseerde internet marketingbedrijf aanbieden van totaal Betaalde reclame-oplossingen en organische SEO-diensten voor zowel Engels als niet-Engels websites sinds 2010.
  • serp-consultancy-logo
  • SERP Consultancy
  • www.serp-consultancy.com
  • serpconsultancypr@yahoo.com

July 15, 2013, Kolkata, India:

SERP Consultancy, een India gebaseerde volledigedienst digitale marketingbedrijf heeft gelanceerd Betalen op Resultaten SEO service waar potentiële cliënten alleen betalen voor de positieve bewegingen in de rang van Google. Het belangrijkste voordeel van dit pakket is dat de SEO-werkzaamheden niet zijn beperkt tot een bepaalde budget of praktisch is er geen budget beperking, zo ze vrij zijn om te achtervolgen voor de best mogelijke resultaten.

A SERP Consultancy woordvoerder zei dat – “Het is heel moeilijk aan een cliënt overtuigen van enkele fatsoenlijke SEO budget maar als iemand krijgt de resultaten die ze willen ze logischerwijs zouden worden overeengekomen om meer te betalen en onze beloning naar prestatie plan dient dat doel. Aangezien wij niet zijn beperkt tot een vast maandelijks budget of uur toewijzingen, zodat we kunnen streven naar de best mogelijke resultaten voor de dienst.”

De standaard account setup fee van dat pakket is USD 200; maar ze zijn het runnen van een promotioneel aanbod totdat 15th August, 2013 en aanbieden van 50% korting op de setupkosten. Het pakket wordt ook geleverd met een geld terug garantie waar klanten aanspraak kan maken voor een 100% terugbetaling als SERP Consultancy niet in staat om verbeteringen binnen 30 dagen laten zien vanaf de datum van bestelling.  Er is ook een 50% geld Teruggave beleid Als ze niet in staat zijn om te laten zien verbeteringen dollar waard 100 binnen 90 dagen. De prijzen zijn gebracht op basis van de huidige positie en behaalde rank verbeteringen op per zoekwoord basis. Clients moet te betalen zodra ze zich ophopen dollar waard 100 van verbeteringen rang of na 30 dagen vanaf de laatste betaaldatum.

Om te beginnen met dat pakket, potentiële cliënten moeten minstens 5 belangrijkste zinnen te bieden, maar er is geen bovengrens van de trefwoorden. Het pakket is beschikbaar voor Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Nederlands en Russisch websites. Om prijsgegevens en andere voorwaarden kunt u terecht op www.serp-consultancy.com/pay-for-performance-seo.html

About SERP Consultancy:

SERP Consultancy, een ISO 9001:2008 geaccrediteerd gespecialiseerde internet marketingbedrijf aanbieden van totaal Betaalde reclame-oplossingen en organische SEO-diensten voor zowel Engels als niet-Engels websites sinds 2010.

Contact:

CG – 147
Sector II, Saltlake City
Kolkata – 700091
West Bengal, India
e-mail: sales@serp-consultancy.com
telefoon: (+91) 33 4066 9366

Over serpconsultancypr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top