vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / PEAK-IT ICT Professional traint werkloze jongeren in Botswana
PEAK-IT ICT Professional traint werkloze jongeren in Botswana

PEAK-IT ICT Professional traint werkloze jongeren in Botswana

  • Nederland
  • PEAK-IT staat als organisatie al jaren midden in de maatschappij. Ook in 2014 zet PEAK-IT zich in voor diverse mooie doelen. Zo ook voor de jongerenreis Botswana waar ICT Professional Hermen hard aan meewerkt. Hermen vertrekt op 25 juli 3 weken naar Gantsi om computerles te geven aan werkloze jongeren.
  • botswana pannenkoeken
  • PEAK-IT
  • www.peak-it.nl
  • info@peak-it.nl
  • Naarden, 7 juli 2014 –

Vanuit de Chr. Geref. Bethelkerk te Veenendaal gaat een groep van 18 personen komende zomer voor een diaconale reis naar Botswana. Op 25 juli vertrekken ze voor 3 weken naar Gantsi. Hier gaan ze onder andere computertraining geven aan straatkinderen.

Naar school gaan in Botswana is niet vanzelfsprekend en ouders zien hier ook het belang niet van in. Hier gaat vanaf nu verandering in komen. Hermen, een gewaardeerde ICT Professional van PEAK-IT, kan niet wachten om te vertrekken en doet hard zijn best om zoveel mogelijk geld op te halen.

‘In Nederland is het normaal dat je op jonge leeftijd al verstand hebt van computers en alles daaromheen, maar eigenlijk moeten we vaker stilstaan bij de jeugd voor wie dit niet zo vanzelfsprekend is. Het is mooi dat één van onze ICT Professionals zich actief inzet voor de jeugd in Gantsi en maar liefst 3 weken lang zijn kennis in de praktijk brengt. Wij als PEAK-IT zijn dan ook ontzettend trots op Hermen en vinden het erg belangrijk om hem te ondersteunen met een financiële bijdrage voor bijvoorbeeld computers zodat deze reis nog succesvoller wordt’, aldus Maarten Cobelens, COO bij PEAK-IT.

 

PEAK-IT vindt MVO een belangrijk speerpunt en motiveert haar collega’s dan ook regelmatig om na te denken over acties waar PEAK-IT een bijdrage in kan leveren. Zo organiseerden zij eerder al met de Q-music kerstactie dat er meer dan 400 cadeaus beschikbaar werden gesteld voor voedselbanken in Nederland. Ook Paul Bune werd tijdens de New York Marathon voor het goede doel: de Clini Clowns gesponsord door PEAK-IT. ‘Wij hopen dat 2014 weer net zo’n succesvol jaar wordt omtrent MVO als 2013!’, aldus Maarten Cobelens, COO bij PEAK-IT.

 

Over PEAK-IT

 

Met PEAK-IT als business ICT partner kunnen organisaties rekenen op een gezonde en solide partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit en service+. Afhankelijk van de mate van regie die de opdrachtgever wenst, kunnen bedrijven kiezen voor deta+, co-sourcing en outsourcing. PEAK-IT is ook de partner voor de uitvoering van innovatieve ICT-projecten. Met deta+ kan de flexibele ICT-behoefte van organisaties met passievolle professionals snel en doeltreffend worden ingevuld. Door middel van co-sourcing kunnen organisaties de bemensing van hun ICT-servicedesk uitbesteden aan PEAK-IT, waarbij zij zelf de regie over de uitvoering houden. Hiermee biedt PEAK-IT een flexibel model waarbij de opdrachtgever altijd beschikt over gekwalificeerde professionals en optimale capaciteit. Via outsourcing kunnen organisaties hun gehele of delen van hun ICT-infrastructuur uitbesteden. Zo kunnen zij zich richten op hun kernactiviteiten, kosten besparen en profiteren van flexibiliteit en kwaliteit. PEAK-IT weet als geen ander aan welke eisen een ICT-professional moet voldoen om zakelijke processen optimaal te ondersteunen en door de inzet van ICT zakelijke meerwaarde te creëren. Daarom biedt PEAK-IT naast een geaccrediteerd HBO lesprogramma ook de HDI certificering op basis van ITIL: dé standaard voor het optimaliseren van effectieve communicatie van de servicedesk. Bij PEAK-IT werken ruim 400 gedreven medewerkers in heel Nederland. PEAK-IT is Gold Certified Partner van Microsoft en Gold Member van het Deloitte ‘Netherlands 50 Best Managed Companies’ programma. Kijk voor meer informatie op www.peak-it.nl.

Mediacontact

T 035 – 6996500
E info@peak-it.nl

Over PEAK-IT

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top