donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / PEC Zwolle in zee met goede buur Yourhosting
PEC Zwolle in zee met goede buur Yourhosting

PEC Zwolle in zee met goede buur Yourhosting

  • Nederland
  • Met de opening van het nieuwe voetbalseizoen, start ook de samenwerking tussen Yourhosting en PEC Zwolle.
  • Yourhosting
  • pr@yourhosting.nl

Het full service hostingbedrijf uit Zwolle heeft een sponsorcontract voor één seizoen getekend bij de club.

De samenwerking tussen Yourhosting en PEC Zwolle draagt bij aan regiobinding en -branding van de regio Zwolle. In het jaarlijkse onderzoek in Elsevier* naar de beste economische regio’s eindigt Zwolle op de eerste plaats. De regio leverde in 2012 de hoogste economische prestaties van Nederland.

Over Yourhosting

Yourhosting is een toonaangevend full service hostingbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van webhosting en webdesign. Met Yourhosting Business bieden ze maatwerk hosted ICT-oplossingen voor zakelijke klanten. Yourhosting onderscheidt zich met bereikbaarheid, deskundigheid en een klantvriendelijke service.

Over PEC Zwolle

Met een historie van ruim 100 jaar is PEC Zwolle niet meer weg te denken uit het Nederlands betaald voetbal. Sportief kende PEC Zwolle vorig seizoen een geslaagde rentree in de Eredivisie. De daaruit voortvloeiende elfde plaats op de eindranglijst is de op drie na hoogste prestatie ooit neergezet door de Zwolse club. Sinds zes jaar speelt de club thuiswedstrijden in het IJsseldelta stadion. Deze moderne en multifunctionele accommodatie biedt na de zomer van 2013 toegang aan ruim 12.000 voetballiefhebbers uit Zwolle en de daar omliggende regio. Ook beschikt het stadion over een hotel, diverse restaurants, een casino, evenementencentrum, winkels en kantoren. PEC Zwolle wordt geleid door een professionele organisatie. Een team van enthousiaste medewerkers zorgt ervoor dat zowel voetballers, fans, sponsoren als pers zich bij de club welkom voelen.

*Jaarlijks onderzoek naar toplocaties van Elsevier met Bureau Louter, in Elsevier 27 april 2013

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top